Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
650.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben eye programını indirdim ipleri yazdım bana bi davet geldi kabul ettim tam oyun acılacakken "BAD KEY CODE" yazısı cıkıyor giremiyorum yardımcı olurmusunuz

su anda kullandıgım cd key XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC

ayrıca herhangi bir clanada girmek istiyorum eye programını detaylı olarak anlatabilcek bi arkadas varsa msn adresim tuncerguven__@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: The LeGenD ReTuRNeD

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

)COLOR-|FOX's|-CoD2 exreme +

195.244.37.245:28961

BU SERVERE GELMENİZİ TAVSİYE EDERİM BİR ÇOK ÖZELLİK VAR

1-)Yeni sniper ve Bazukalar
    2-) Büsmanı vurdukça yeni rutbeler kazanıyosun
    3-) Rutbeler kazandıkça özellikler kazanıyosun mesela Bupi tuzağı kurabiliyosun veya yıldız işaretini kazandığın zaman dirbün ile bakıp istediğin yere bombardıman yapabiliyosun uçaklarla
    4_) bazen şavaşırken yanına birden uçak düşüyor siz savaşırken yukarıda uçaklar birbirlerini vuruyolar çok büyük bir atmosfer var
    işte baz resimler ( ordaki >>>dejavu<< benim bu arada)

ilgi çekici bir yer gayet güzel bir server sık sık oynuyorum burada

kardes bu serverda password istiyor verebilirmisin

• quote:

Orjinalden alıntı: hannibal4

arkadaslar ben eye programını indirdim ipleri yazdım bana bi davet geldi kabul ettim tam oyun acılacakken "BAD KEY CODE" yazısı cıkıyor giremiyorum yardımcı olurmusunuz

su anda kullandıgım cd key XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC

ayrıca herhangi bir clanada girmek istiyorum eye programını detaylı olarak anlatabilcek bi arkadas varsa msn adresim tuncerguven__@hotmail.com

Cdkey'ini değiştir.Yine aynı hatayı verirse tekrar değiştir.Taa ki olana dek
  • Color Fox şifresi asla paylaşılmaz... Lütfenwww.colorfoxs.org adresinden gerekli bilgileri alın...
    ya da bu sayfa da Samove'nin aktardığı bilgileri tekrar okuyun.. Gayet açık izahı var

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal4

quote:

Orjinalden alıntı: The LeGenD ReTuRNeD

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

)COLOR-|FOX's|-CoD2 exreme +

195.244.37.245:28961

BU SERVERE GELMENİZİ TAVSİYE EDERİM BİR ÇOK ÖZELLİK VAR

1-)Yeni sniper ve Bazukalar
    2-) Büsmanı vurdukça yeni rutbeler kazanıyosun
    3-) Rutbeler kazandıkça özellikler kazanıyosun mesela Bupi tuzağı kurabiliyosun veya yıldız işaretini kazandığın zaman dirbün ile bakıp istediğin yere bombardıman yapabiliyosun uçaklarla
    4_) bazen şavaşırken yanına birden uçak düşüyor siz savaşırken yukarıda uçaklar birbirlerini vuruyolar çok büyük bir atmosfer var
    işte baz resimler ( ordaki >>>dejavu<< benim bu arada)

ilgi çekici bir yer gayet güzel bir server sık sık oynuyorum burada

kardes bu serverda password istiyor verebilirmisin

• arkadaşlar
    düşük hızda olsanız eya pingleriniz azsa size bir program kurmanızı önericem
    mutlaka kurun
    sonra "fast" a yükseltip apply basın
    bakın bakalım internetiniz ve pinginiz nasıl hızlanıor

http://en.speederxp.com/download/speeder.exe (ilacını kendiniz bulursunuz artık)

• evet deneyen yokmu?
    hızı fast getirip deneyen varmı içinizde
  • Arkadaşlar ben punkBuster ı güncelledim ama yinede her server da şöyle bir hata mesajı geliyor ve atılıyorum : server idsconnected -oyuncu ismi- has been kicked via PunkBuster(for 0 minutes)...RESTRICTION:Inadaquate O/S Privileges - bu sorunu nasıl halledebilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlekid -- 6 Şubat 2007; 19:40:52 >
  • Bir sürü şey denedim hala çözemedim sorunu, bazı forumlarda format atın falan diyolar bunun daha basit bi çözümü vardır kesin. Lütfen arkadaşlar yardımcı olun...
  • komikaze pb dosyasını forumda upload etmişti.. arama yapıp bul ve kendi dosyana yapıştır.. ben de işe yaramıştı.
  • Ben onu zaten denemiştim ama aynı hatayı vermeye devam etti...
  • acaba mülti sinin trainer ı varmıdır
  • kingonur arkadasım bu server hangi ıp de ve kac ping istio
  • slm ben bir ay önce gittigidiyor com dan almış olduğum call of duty 2 oyununu satıyorum almak isteyenler varsa mesaj atsın gittigidiyor com da satışa koyayım...fiyat 35 ytl.valla internetten korsanını indirsen kotalı adsl lerde mümkün değil ...gelin orjinalini alın benden
  • 195.244.37.245:28960 Colorfox extreme+ Ip adresi fakat ping sınırlaması nedir bilemiyorum... Küfür ve hile asla olmaz.. Argo dahi kullanamazsınız..Siteye üye olun, varsa referansınız server erişim şifresi alabilirsiniz.
    Tüm detaylar www.colorfoxs.org burada mevcut...

quote:

Orjinalden alıntı: kobebryantali

kingonur arkadasım bu server hangi ıp de ve kac ping istio
  • quote:

Orjinalden alıntı: littlekid

Bir sürü şey denedim hala çözemedim sorunu, bazı forumlarda format atın falan diyolar bunun daha basit bi çözümü vardır kesin. Lütfen arkadaşlar yardımcı olun...

Büyük ihtimalle makinanda DeepFreeze programı kurulu ve bu yüzden hata mesajı veriyor.DeepFreeze programı Punkbaster programının çalışmasını engellediği için , oyun sırasındayken Punkbaster bu hatayı verir.Çözüm olarak oyuna girmeden önce DeepFreeze programını kapatman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 8 Şubat 2007; 18:14:04 >
  • komikaze valla büyük adamsın çok teşekkürler yardımın için
  • Estafurullah.Rica ederim
  • cafede bu oyunu oynatmamiz lazim
    ag üzerinden oynaniyor dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlessandroNesta

cafede bu oyunu oynatmamiz lazim
    ag üzerinden oynaniyor dimi

Oynanıyor ama ağdaki bağlantıda sorun olmaması lazım, lag vs LAN'da bile olabiliyor...
  • www.x-fire.com a giriyorum ama bi sey çikio açilmiyo site lütfen yardimm ediiin
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.