Merba Arkadaşlar . Şimdi size cod 2 multiplayer nası oynanır anlatıcam . Öncelikle oyunun 1.0 versiyonu pc nizde kurulu olmalı . Yani oyunu cd nizden veya internet wb bir yerden indirn . Ardından Cod 2 1.3 patch indirin . Onu kurun . AMA bir uyarı : Oyunu cd den vs. kurunca crack yapınız. Ardından 1.3 ü kurun . 1.3 ü kurduk. Şimdi 2 yerden cod 2 mp oynayabiliriz. 1.si Oynasana.com siteye kaydolun ve ardından giriş yapın . Sonra Cod 2 Multiplayer **sunucu **oyuncu yazan kare görünümlü yere tıklayın . Server listesi önünüze gelecektir . Sw lerin Başlarında 1-2-3-4 gibi sayılar vardır . bu sayılar o serverin hangi rütbedeki oyuncuları kabul ettiğini gösterir . İlk girişinizde 1 numaralı sw lere girin . Uyarı :: siteye internet explorer den giriş yapın aksi taktirde sw listesine giriş yaptığınızda hata verecektir . Sw ye tıkladınız . Altta bağlan ikonu var oraya tıklayın . Oyunu düzgün kurup patch ı düzgün yüklediyseniz herhangi bi sorun çıkmadan oyuna girebilirsiniz .
2. yol xfire : xfire programını download edin . Ardından kurun ve xfire ye girin . Orada üye olmanızı isteyecektir . Kolayca üye olabilirsiniz . Üye olduktan sonra xfire panel inin sol ortalarında küçük 2 pc resmi görürsünüz oraya tıklayın . Panelde Cod 2 Multiplayer i görürsünüz . ona çift tıklayın serverler önünüze çıkacaktır . Fakat bu servr lere girebilmek için punkbuster in açık olması gerekir .aksi taktirde giremezsiniz . Punkbuster açmak için pc nizde yüklü cod 2 mp ye girin options/multiplayer options / punkbuster / yes yapın . Şimdi serverlere girip cod 2 oynayabilirsiniz ( Xfire içinde aynı şekilde cod 2 kurun , crack yapıp 1.3 patch yüklemelisiniz ) Keyifli Oyunlar
İşte Resimdede görüceksiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackkan
İşte Resimdede görüceksiniz.
Birşey sorcam Cod 2 1.3 de Single olarak oynanabiliyormu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ONERİNG67
Birşey sorcam Cod 2 1.3 de Single olarak oynanabiliyormu acaba?
Alıntıları Göster
1.3 yükleyince sadece multiplayer oynanabiliyor . 1.0 da oynanıyor sadece galiba .
quote:
1.3 yükleyince sadece multiplayer oynanabiliyor . 1.0 da oynanıyor sadece galiba .
Alıntıları Göster
Senin için araştırdım ve şöyle birşey buldum : '' oyunu yeniden kur.1.3 yamasını kurmadan call of duty klasorunun içindeki Activision dosyasını olduğu gibi başka bi diske kopyala.bende orjinali C diskinde yüklü, kopyasınıda D diskine kopyaladım.kopyaladıktan sonra ouyunu,1.3 yamasını çalıştır.sende 2 tane cod2 olduundan biri 1.3,diğeride orjinal yani 1.0 olarak kalıcak.birinden online birinden single oynucan.heee nolur 3.5 GB daha yer kaplar .başkada bişe olmaz '' bu taktikle em mp hem sp oynayabilirsin sanırım
quote:
Senin için araştırdım ve şöyle birşey buldum : '' oyunu yeniden kur.1.3 yamasını kurmadan call of duty klasorunun içindeki Activision dosyasını olduğu gibi başka bi diske kopyala.bende orjinali C diskinde yüklü, kopyasınıda D diskine kopyaladım.kopyaladıktan sonra ouyunu,1.3 yamasını çalıştır.sende 2 tane cod2 olduundan biri 1.3,diğeride orjinal yani 1.0 olarak kalıcak.birinden online birinden single oynucan.heee nolur 3.5 GB daha yer kaplar .başkada bişe olmaz '' bu taktikle em mp hem sp oynayabilirsin sanırım
Çok teşekkür ederim Blackkan. Oyunun yükleyip deniycem işe yarıyacağını düşünüyorum. Cod2 çok efsane oyun mp si kadar sp si de çok güzel 30dan fazla bölüm var
quote:
quote:
Çok teşekkür ederim Blackkan. Oyunun yükleyip deniycem işe yarıyacağını düşünüyorum. Cod2 çok efsane oyun mp si kadar sp si de çok güzel 30dan fazla bölüm var
Alıntıları Göster
Evet aynen öyle :D hatta sen öyle deyince singleplayer i özledim :D uzun zamandır mp oynuordum . bendemi yapsam acaba
Evet aynen öyle :D hatta sen öyle deyince singleplayer i özledim :D uzun zamandır mp oynuordum . bendemi yapsam acaba
Kesinlikle oynayın COD 2 çok efsane oyun singlesi de en az mp kadar güzel Küçükken her gün okuldan eve geldiğimde aralıksız 2-3saat Cod 2 single oynardım
quote:
quote:
Kesinlikle oynayın COD 2 çok efsane oyun singlesi de en az mp kadar güzel Küçükken her gün okuldan eve geldiğimde aralıksız 2-3saat Cod 2 single oynardım
Alıntıları Göster
Bu Benim ilk konum du siteye yeni üye oldum
quote:
Güzel bir paylaşım yaptınız bilmeyen arkadaşlar için faydalı olucak
quote:
quote:
Güzel bir paylaşım yaptınız bilmeyen arkadaşlar için faydalı olucak
Alıntıları Göster
Teşekkürler =)
quote:
Teşekkürler =)
Alıntıları Göster
Google a Call Of Duty 2 multiplayer oynama yazınca çıkmıyor benim paylaşımım çıkması için napmam gerek
quote:
Google a Call Of Duty 2 multiplayer oynama yazınca çıkmıyor benim paylaşımım çıkması için napmam gerek
Alıntıları Göster
yıl 21012 ve call of duty 2'yi online oynamayı bilen varsa ölsün
quote:
Orijinalden alıntı: B3D1R
yıl 21012 ve call of duty 2'yi online oynamayı bilen varsa ölsün
Alıntıları Göster
Underclasshero Sırf post kasma için buraya gelip alakasız şeyler yazma
quote:
Aynen
quote:
quote:
Aynen
Alıntıları Göster
Yeni Çektigim Video Cod 2 Sunucularımız Acık Maziyi Yaşamak İsteyen Herkesi Özellikle Admiral Mod Serverimiza Bekleriz...
Sunuculara Giriş İçin Xfire Programını ve Call Of Duty 2 1.3 patch indirmeniz yeterlidir.. Kısa Bir Admiral Mod Yüklemesinden Sonra Sunuculara Giriş Yapabilirsiniz.
Call Of Duty 2 Admiral Mod Server İp:
Server Name : CoDTurkiye AdmiralMOD Yeni Haritalar
Server IP : 95.173.183.45:28961
detaylı anlatım ve cod üzerine muhabbet etmek isteyenler codturkiye.biz sitesinin forum bölümüne ugraya bilirler.
Konuyu Açan Arkadaş Güzel ve detaylı bir anlatım yapmış onada tesekkürler bölesine efsane bir oyunu çanlı tutmaya çalısan herkese tesekkür ederiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Y@S!N
Yeni Çektigim Video Cod 2 Sunucularımız Acık Maziyi Yaşamak İsteyen Herkesi Özellikle Admiral Mod Serverimiza Bekleriz...
Sunuculara Giriş İçin Xfire Programını ve Call Of Duty 2 1.3 patch indirmeniz yeterlidir.. Kısa Bir Admiral Mod Yüklemesinden Sonra Sunuculara Giriş Yapabilirsiniz.
Call Of Duty 2 Admiral Mod Server İp:
Server Name : CoDTurkiye AdmiralMOD Yeni Haritalar
Server IP : 95.173.183.45:28961
detaylı anlatım ve cod üzerine muhabbet etmek isteyenler codturkiye.biz sitesinin forum bölümüne ugraya bilirler.
Konuyu Açan Arkadaş Güzel ve detaylı bir anlatım yapmış onada tesekkürler bölesine efsane bir oyunu çanlı tutmaya çalısan herkese tesekkür ederiz.
Alıntıları Göster
Kardeş Senin Sw her zaman boş Bikaç kişi olsa gelicem
quote:
Kardeş Senin Sw her zaman boş Bikaç kişi olsa gelicem
Alıntıları Göster
cod 2 yi online oynamak için oyunun orjinal olması gerekmiyor değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: diablo2_
cod 2 yi online oynamak için oyunun orjinal olması gerekmiyor değil mi