Şimdi Ara

Call of Duty 2 M1 Garand X7 Makro Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fps normalde gayet iyi ve M1i seri kullanıyorum fakat bazen oynamayıp başka oyuncuları takip ettiğimde thompson misali atış yapabilenleri görüyorum ya bind yapıyor ya da makro kullanıyor. bind yapmak istemiyorum makinalı tüfekleri kullanamıyorum o zaman, iyi çalışan X7 M1 makrosu varsa verirseniz sevinirim. oscar editördekileri kullanınca ard arda ateş ediyor lakin mouse kendiliğinden aşağı iniyor ateş esnasında.

• Gerek yok bind'e makro'ya. Önemli olan bilek gücüyle başarmak. Yapanlar yapsın hile hurda ile ne zevk alıyorlar oyundan anlamıyorum. Uzun süredir oynamıyorum ama 333 FPS bildiğim kadarıyla en hızlı ateş edilebilir FPS, yalnız server'lar genelde 250 limitli olurdu bizim zamanımızda. 250 FPS sabitse yine iyi bir atış hızı alırsın. Ping de çok önemli tabi. Yalnız thompson misali M1 ile ateş etmek de ne fps, ne de ping işi. Hile yapıyordur.
  • cod serisinin içine etti zaten bu tipler
  • konu günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 20 Nisan 2012; 1:54:55 >
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

fps normalde gayet iyi ve M1i seri kullanıyorum fakat bazen oynamayıp başka oyuncuları takip ettiğimde thompson misali atış yapabilenleri görüyorum ya bind yapıyor ya da makro kullanıyor. bind yapmak istemiyorum makinalı tüfekleri kullanamıyorum o zaman, iyi çalışan X7 M1 makrosu varsa verirseniz sevinirim. oscar editördekileri kullanınca ard arda ateş ediyor lakin mouse kendiliğinden aşağı iniyor ateş esnasında.

Cod serilerinde her türlü silahı taramanın yöntemi controls deki ateş etme kısmına mouse 3 olan fare topunun yukarı ve aşağı yuvarlama tuşu getirilir.Karışık oldu biraz :) yani ateş etme tuşu olarak fare topunu yukarı sürükleme olarak atayın alternatif ateş etme tuşunuda fare topunu aşağı sürükleme olarak ayarla sonra fare topunu rastgele çok hızlı aağı yukarı aşağı yukarı yap her türlü silahta tarar bolt action vs hariç.
    edit:Olursa dene haber et mw den sonra hepsinde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 24 Nisan 2012; 16:05:10 >

• olmasına oldu da makinalı tüfek alınca rahat kullanılmıyor. fps de oldukça yüksek ama ateş ederken istediğim performansı alamıyorum laptopta oynarken çok seri atabiliyorum ama masaüstünde rahat kullanamıyorum anlamadım. x7 sitesinden bir makro indirdim o da yavaş çalışıyor, dosyadaki verilerle oynadım değişen birşey olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.