Şimdi Ara

call of duty 2 de takıldım gecemiyorum ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar call of duty 2 gecti elime oynayım dedim guzelmis ama bi bolumde takıldım mısır bolumunde bussuru asker geliyor gecemedim yukarda "b" bas diyor sonra "f" hiçbirsey anlamadım size danısıyım dedim

iste resimi ekledim bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.xos -- 7 Şubat 2008; 11:34:01 >

• b ile dürbünle bakcakmışsın tanklara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 7 Şubat 2008; 11:52:32 >
  • 2 tanemi ne var tank onların dusmanlarınkinemi bakacagım?
  • Düşman tanklarına ve birimlerine topçu ateşi açılmasını sağlayacaksınız.

Resimde, uzaktan geliyor bir tane tank. Onun etrafını işaretleyin meselâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 7 Şubat 2008; 11:47:17 >
  • B ile dürbünü aç sonra F ile tanklara bazukayla ateş et inşallah iyi hatıtlıyorumdur bitireli uzun zaman olmuştu ve bende aynı yerde takılmıştım
  • b ile tankalari askerleri fln bul vs sonra f ile oraya isaret koy sonra sizin ucaklar gelip isaretledigin yerleri vurcak
  • B ye basip dürbünü aç.
    Dürbünün ortasındaki işareti tanklara tut ve F 'ye bas.
    Senin adamların Tanka işaret fişeği atacak.Daha sonra yanındaki telsiz operatörü karargahtaki topçu birliğine işaret fişeğinin düştüğü noktanın kordinatlarını iletecek.Topçu birliğide orayı top bombardımanına tutacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • B ye bas sadece tanklara hedef al f ye bas kırmızı bir işaret atacaklar oraya sonra tanklar vurulacka beş altı tane tank var etrafta pusulada göstermesi lazım.
  • B ye bas türbünle baka türbünü tam ortasıyla nişan al ve ateş et işte
  • sagolun arkadaslar gectim bolumu simdide fransadayım nazileri gomuyorum
  • arkadaslar bu bolumde takıldım sanırsam burası almanya resim ekliyorum

• Orda Alman Havan topçularını vurman gerek.
    Ekranda yazan yazıda "İpucu:Gökyüzündeki duman izlerine bakarak/takip ederek Alman Havan Topu Birliklerinin yerini tespit et."
    Yapman gereken dikenli tellerin dibine yapış.Zaten pusulanda Alman Havan Topçuları işaretli olarak parlıyor.Yerlerini bul ve Springfield(yani sniper) ile indir havan topçularını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 8 Şubat 2008; 13:55:01 >
  • sagol bitirdim oyunu son bolumu zevkliydi mezarlıkta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.