Şimdi Ara

Call Of Duty

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call Of Duty için senaryo yazarsam kabul ederlermi ?

• düşünüyorummmm
    HAYIR
  • malesef bende hayır diyorum 2 hayırla uğurluyoruz seni
  • Şunu 3 HAYIR yapalım.Maalesef
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: wichtking

malesef bende hayır diyorum 2 hayırla uğurluyoruz seni

aynen
  • Neden olmasın Kardeşim yaz gönder belki kabul olur belki hayal gücün çok geniştir bilemeyiz aşşağılamak yerine destek veriyorum Ama bu tarz fikirlerini burada paylaşma dalga geçerler bizim gençler sever öle seyleri Şahsen Cod oyununun senaristi Türk olsa gurur duyarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty Modern Warfare 2019
    3 yıl önce açıldı
    call of duty 2 demo
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTR_JackaL

Neden olmasın Kardeşim yaz gönder belki kabul olur belki hayal gücün çok geniştir bilemeyiz aşşağılamak yerine destek veriyorum Ama bu tarz fikirlerini burada paylaşma dalga geçerler bizim gençler sever öle seyleri Şahsen Cod oyununun senaristi Türk olsa gurur duyarım

+1 kendileri yapamıyor başkalarının da hevesini kırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MovieClipS -- 17 Nisan 2012; 13:06:32 >
  • Herkes hayır demiş bende evet diyorum.
  • Sen yaz kardeşim senaryonu, pes de etme, ben de senin gibi call of duty ve crysis senaryo planlarım var, bu yaz crytek e günde 10-15 mail gönderdiğimi hatırlıyorum, sakın pes etme ve senaryonla ilgili fikirleri ( kişiler vs. hapsi ) üstü kapalı paylaş sonuçta çalabilirler fikirlerini. Ha bu arada senaryonu saçma bulanlara şunu de :

İyi senaryo, saçmalıkları yontulmuş halidir.
  • Bakmazlar bile hiç umrunda değil onların hayranların ne yaptığı :D Oyun çıkarsınlar alsınlar paraları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.