Şimdi Ara

çalıştığınız süreyi nasıl hesaplıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oturup 1'den 2'ye kadar çalışacağım deyip 1-2 arasında masada kaldığınız süre boyunca 1 saat çalıştım mı diyorsunuz yoksa kronometre tutmalı, su içerken bile kronometre durdurmalı mı hesaplıyorsunuz??

• saat saymanın bi önemi yok gün içinde yapmanız gerekenleri yapın gün sonunda bunlwrı aşağı yukarı kaç saatte yaptığınızı bilirsiniz. Asıl soru yapılması gerekenler yapıldı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telefondan kronometre başlatıyorum, öyle su içmede falan durdurmaya gerek yok zaten kronometre olmadan da sadece göz atarak çalıştığım vakitler dengeliyor o açığı. kaba şekilde böyle hesaplıyorum, ramazan dışında modum yerindeyken 2 saatlik sayaçlar başlatıp ordan hesaplıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsan31 kullanıcısına yanıt

önemli demedim ki zaten nasıl hesapladığınızı sordum. yapılması gerekenleri haddinden fazla zamanda yaptığını ya da gün içinde yapabileceğinden fazla şey yapmayı planlandığını saat tutarak daha iyi anlıyorsun aslında hem de saatlerce çalıştım zannettiğinde bile aslında 3-4 saatten fazla çalışmamış olabiliyorsun. dediğim gibi kişiden kişiye değişir bunun önemi ben sadece hesaplayanlar nasıl hesaplıyor onu sormuştum.

• Bence süre tutulmalı. Hedef o günkü hedefleri bitirmek olmalı ama süre tutulmalı eğer evde çalışılıyorsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blacklistmember kullanıcısına yanıt

Ben nefes alırken de durduruyorum hocam neden öyle dediniz  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl erken kalkıyorsunuz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.