Şimdi Ara

Çalışmıyorum Umudum Azalıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 haftadır adam gibi çalıştığım yok. Fene zaten bakmıyorum bile. Cidden inanılmaz kafam gidik. İnsanları susturmak istiyorum ama bu gidişle susan ben olacağım.

Son deneme de matematik 34d 2y ama genelde 28 falan geliyor kolay bir denemeydi. Mezuna kaldım, kalırken hayvan gibi çalışırım, 10 saat çalışırım diyordum çalışmıyorum... Yarın inşallah günde 10 saat başlıyor :)

Umut vermeden cevap vermenizi isteyerek soruyorum ilk 50K (MF4) hedefim. Şu an matematikten TYT’de ortalama 28 net, YKS’de 15 net yapıyorum, konu eksiğinden onlara da başlamak üzeriyim çalışmaya. Türkçe 30, Fen ve sosyalde genelde +13 geliyor. Böyle biri için mümkün mü? (OBP 71)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 10 Aralık 2017; 23:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk 50k için ideal çok da bir şey kaybetmemişsin ilk 15k falan deseydin iş değişirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo385

ilk 50k için ideal çok da bir şey kaybetmemişsin ilk 15k falan deseydin iş değişirdi

Hocam TM olsam hedefim o olacaktı. Onda bile kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 10 Aralık 2017; 23:39:59 >
  • 50k dan daha iyi yaparsın yks kasmalısın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: soilkcan123

50k dan daha iyi yaparsın yks kasmalısın bence

OBP sıkıntı hocam.

• dostum şu obp saçmalığını kafandan at kendimden örnek vereyim obpm 88.40 çok kötü mü hayır ama 2017de benden kötü obpli adamlar mat ve fenden iyi netler çıkararak fark attı yani o kadar etkilemio sen çalışmana bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo385

dostum şu obp saçmalığını kafandan at kendimden örnek vereyim obpm 88.40 çok kötü mü hayır ama 2017de benden kötü obpli adamlar mat ve fenden iyi netler çıkararak fark attı yani o kadar etkilemio sen çalışmana bak

Orası öyle de hocam o netleri çıkarmak ayrı emek ve temel istiyor bence. 15K için diyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 11 Aralık 2017; 0:14:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malesef artık gelişemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• mümkündür diye düşünüyorum bu arada bölümden emin değilsen sabancı üniversitesinde sonradan bölüm değiştirebiliyorsun diye biliyorum bir araştır istersen duymadıysan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.