Şimdi Ara

Çalışmaya nerden başlıyım hiç bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 9-10-11 hiç çalışmadım. 460 puanlık bir anadolu lisesinde okuyum. Hedefim ilk 1000 ancak hangi konulardan hangi kitaptan başlasam nasıl çalışsam hiç bilmiyorum test mi çözüyüm ne yapıyım. Zamanımı bilgisayarda 3d tasarım yaparak geçiriyorum canım sıkılıyor. Aslında mimar falan olmak istemiyorum. Pilot olmak istiyorum. İlk 1000 e ise burs almak için girmek istiyorum burs ile pilotaj eğitimimi karşılarım diye düşünüyorum. Şöyle bir düşününce aslında konular kolay gözüküyor yaparım ne var ki diyorum ama tekrar etmek lazım. Hangi konuda eksiğim var hiç bilmiyorum hepsini yaparım gibi geliyor.

Benim asıl sorum hangi kitapları almalıyım. Hangi konulara nasıl çalışmalıyım ?

sayısalım birde. Fizik okurum herhalde.

• Iste o is yapiyorum ediyorum hallederiz falanla olmuyor .Ilk 1000 ne girenler belli bi birikimle giriyor sen calismadim demissin.Kendi abimden biliyorum fen liseli .Sene boyunca dedi hallederiz ygs kolay su sorulara bak ne kadar kolay vs vs ile yatarak gecti .Kendini kandirdi.Bana da iyi bi ders oldu.Tavsiyem al alacagin kitaplari basla calismaya hele hedefin ilk binse duracak zamanin/zamanimiz yok.Kendini de kandirma konular kolay yaparim ederim diye.Millet ilk 1000 icin 4 sene bosuna mi calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kolay görüyorum ama kolay olmadığını biliyorum ama kolay görememe engel olmuyor çalışmam gerektiğini biliyorum ama hepsini kolay gördüğüm için nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Bu Yüzden bu konuyu açtım

zamaninda bizde derdik 2014 ygs ne kadar kolay bu andavallar nasil 140+ net yapmamis 2015 girdik sinav girdi bize ve oyle sinavi kucuk gorme sinav ani cok farkli oluyor hele ki simdi duyuyorum millet diyor 2015 ygs de 120 net ile 5 k olunuyor lan cok kolay ygs ilk 1000 gireriz yaw.Lan andavallar 2015 ygs cok zordu senin girdigin denemeler gotum ile cozsem 120 yaparim.Bunlar 12. Siniflar icin yazdi akliniz basiniza alin 2015 farkliydi 120 net 5 k oluyordun 2010 120net ile 25 k oluyordun salak gibi deneme netlerinize aldanmayin

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

460la girmişsiniz 9/10/11 çalışmamışsın daha başlamamışsın ilk 1.000 e gireceksin? bro 100.000 e girsen dua et

Çok gereksiz ve agresif bir tavır olmuş bu arkadaş yardım istemiş destek olmayacaksan köstek olma bari.Amaç ne yani bu yazdığında ilk 100.000 e girersen dua et falan ? Herkes farklı bilgi birikimi , zeka ve iradeye sahip kimin ne kadar çalışmayla ne yapacağını nerden bilebilirsin ?
  • Arkadaşlar öncelikle haklısınız özür dilerim. Burda 4 sene boyunca çalışan arkadaşlar var onlar bile emin değil ilk bine girebilmekten. Benim bu yazdığım onlara hakaret gibi olmuş. Çok bilmişlik yapıyorum gibi bir algı oluşmuş olabilir. Ancak benim hedefimin ciddi olduğunu söylemek için yazdım. Yoksa kimseyle dalga geçmek gibi bir amacım yok. İlk 1000 e girmek için çalışmak istiyorum ben bundan sonra o tempo ile ama nerden ve nasıl başlıyıcamı bilmiyorum. Mesela hangi kitapları alıyım. Yoksa konu okumakla zaman kaybetmiyip direk o konun testine mi odaklanıyım ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.