Şimdi Ara

>> Çalışmalarım || Koray Graphic || (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • calismalarin cok guzel basarilar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

calismalarin cok guzel basarilar dilerim

teşekkür ederim..
  • yukarı
  • Hoş çalışmalar. Başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emil.halilov

Hoş çalışmalar. Başarılar

Teşekkür ederim :)
  • Başarılı bi çalışma olmuş gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Duvar yazısı efekti verirken gölge kullanman fizik kurallarına aykırı. Eline sağlık...

Graffiti de gölge denen bir şey var... Şöyle ki duvardaki yazının gölgesi de boyayla yapılır

Bu arada güzel çalışma ellerine sağlık
  • Deviantartınızı inceledim.Birbirinden güzel çalışmalarınız var.Tebrikler.
  • Muhteşem hangi programla yaptınız sorabilir miyim ?
  • Güzel ama bilindik şeyler,biraz düşündürücü ve biraz da hayal gücü ile farklı çalışmalar olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdém53

Deviantartınızı inceledim.Birbirinden güzel çalışmalarınız var.Tebrikler.

İlginiz için teşekkür ederim :)

quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Muhteşem hangi programla yaptınız sorabilir miyim ?

Adobe Photoshop CS4 kullanıyorum şuanda..

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Güzel ama bilindik şeyler,biraz düşündürücü ve biraz da hayal gücü ile farklı çalışmalar olabilirdi

Bunlar anlık şeyler bu aralar bilgisayara ve dolayısıyla tasarıma pek zaman ayıramıyorum.. Dersler ve üniversite hazırlığı var bu yıl. Önümüzdeki yıl wordpress teması ağırlıklı çalışmayı düşüyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: koraypro

quote:

Orijinalden alıntı: Erdém53

Deviantartınızı inceledim.Birbirinden güzel çalışmalarınız var.Tebrikler.

İlginiz için teşekkür ederim :)

quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Muhteşem hangi programla yaptınız sorabilir miyim ?

Adobe Photoshop CS4 kullanıyorum şuanda..

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Güzel ama bilindik şeyler,biraz düşündürücü ve biraz da hayal gücü ile farklı çalışmalar olabilirdi

Bunlar anlık şeyler bu aralar bilgisayara ve dolayısıyla tasarıma pek zaman ayıramıyorum.. Dersler ve üniversite hazırlığı var bu yıl. Önümüzdeki yıl wordpress teması ağırlıklı çalışmayı düşüyorum ..

Çalışmalarını bekliyoruz arkadaşım,bu arada derslerinde başarılar dilerim.

• Güzel olmuş eline sağlıkda:) O kız yakışmamış be :) Bi tane 90 60 90 koysan süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 2 Kasım 2009; 19:53:51 >
  • dört dörtlük çalışma arkadaşım tebrik ederim siteni düzenli olarak takip edeceğim :)
  • boyalar çok sulu galiba...
    duvar gözüküyor. :D
    transparan özellik olmamış.
    gerçekci gözükmüyor...

fakat genel olarak güzel.
    tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Duvar yazısı efekti verirken gölge kullanman fizik kurallarına aykırı. Eline sağlık...

Bildiğim kadarıyla sprey boyayla gölge efekti verilebiliyor.
    Çalışmanız çok güzel sadece o kız oraya yakışmamış bence daha güzel çekici birini koyabilirdiniz
  • beyler iliginiz için teşekkür ederim.. Zaman ayıramıyorum DH'e bile giremiyorum bu nasıl bir eğitim temposu anlayamadım :) neyse fazla uzatmadan kendinize iyi bakın ygs lys den kurtulunca tasarımlara devam edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraypro

beyler iliginiz için teşekkür ederim.. Zaman ayıramıyorum DH'e bile giremiyorum bu nasıl bir eğitim temposu anlayamadım :) neyse fazla uzatmadan kendinize iyi bakın ygs lys den kurtulunca tasarımlara devam edeceğim

Ya bunu nasıl yaptın adım adım anlatır mısın hep hevesleniyorum böyle görünce indiriyorum anlamıyorum hiçbişeyden hop geri siliyorum
  • genel olarak güzel. ayrıntıya girersen gölge fiziksel bakışı aksine çeviriyor. gerçekçiliği düşürüyor. arkadaşların dediği gibi kız biraz yukarıya bakıyor ve biraz sönük kalıyor.

son olarak çok önemli bi noktada hat yapıyorsun. transparanlık... bu konuya iyi çalışmalısın süper ötesi çalışmalarından transparent ayarı yüzünden beklediğin beğeniyi alamazsın. bu çalışmada ciddi bir sorun var bazı yerler geçirgen bazıları mat. özellikle sıçramalar mat çizimler geçirken. bunun tam tersi olması gerekirken..

çalışmalarının devamını dilerim.. başarılar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.