Şimdi Ara

çalışmaktan utanıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanların beni ezik gördüğünü acıyarak baktığını düşünüyorum çalışmak ayıp degil biliyorum ama forumdaki arkadas mesela su satıyormuş ben hayatta yapamam. Yapmak isterim ama cekingenim. Biraz da asosyallik var tabi. Kardeşinize tavsiye var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gün oldu pidecideyim çok elit bi mekan olmasına rağmen şu ana kadar hiç utanmadım rahat davran bende asosyalin dibiydim Şu an az da olsa gelişme var bende seni ne kadar azarlarlarsa azarlasınlar sen işine bak kafaya takma he de geç üstelik ben 15 yaşındayım ama her gün ayaklarıma kara sular iniyor o yüzden cuma günü bırakıyorum hem basketbol kursum başlıyor

• keşke iş olsa çalışşam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

İnsanların beni ezik gördüğünü acıyarak baktığını düşünüyorum çalışmak ayıp degil biliyorum ama forumdaki arkadas mesela su satıyormuş ben hayatta yapamam. Yapmak isterim ama cekingenim. Biraz da asosyallik var tabi. Kardeşinize tavsiye var mı ?

Su satan arkadaş kim merak ettim. Konusu varsa link alabilir miyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

İnsanların beni ezik gördüğünü acıyarak baktığını düşünüyorum çalışmak ayıp degil biliyorum ama forumdaki arkadas mesela su satıyormuş ben hayatta yapamam. Yapmak isterim ama cekingenim. Biraz da asosyallik var tabi. Kardeşinize tavsiye var mı ?

Sevdim seni Rui Costa sempatik bir kardeşe benziyorsun. Sen git aslan gibi çalışa ister tanıdık ister yabancı olsun seninle dalga geçenlere deki

Olum ben istediğim heryolu tek başıma yürüyebiliyorum senin gibi babamın sırtına çıkmak zorunda kalmıyorum....

• kibir lwl 89 kardeş malesef
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106909630# @Hızır Çakırbeyli buyrun hocam

[ @DEVIDBEKIM sağolun sizi de bilirim forumdan severim cidden. Realde sag açıkken sen , ben milanda forvet arkasıydım iste güzel günlerdi . Teşekkür ederim tavsiye için az olan özgüvenim kıpırdıyor gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.