Şimdi Ara

Çalışma Planım ( Görüş Belirtir Misiniz ? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Salı : Mat - Kimya
    Çarş : Fizik - Geo
    Perş : Mat - Fizik
    Cuma : Fizik - Biyo
    C.tesi : Mat - Geo - Kimya
    Pazar : Fizik - Kimya - Geo

MF4 den tercih yapıcam.Yukarıda gün gün çalışacağım dersleri yazdım.İlla birer konu çalışıcam diye bir şey yok.Mesela fizikten bir konu 8-10 sayfaysa aynı gün içinde fizikten 2-3 konu bile çalışabilirim.Bu plan kafamı alt üst eder mi ? Yani dersler birbirine karışır mı yoksa iyi bir plan mı ?Ayrıca konuları Fem Simetri LYS lerden çalışıcam.

• Ben kendim için söyliyeyim ben derslere bu şekilde karışık çalışınca karıştırdığım için tek tek çalışacağım. Tabi böyle yapmanın sıkıntıları var tekrar yapmazsan unutursun, sıkılabilirsin ancak ben bu şekilde uygulayacağım. Bir akrabam dershane gitmişti orda 2 ders öğretiyorlardı eadı. 1sayısal 1 sözel ders. Hem fazla sıkılmıyor hemde dersler çok karışmıyordu. Simetri iyidir.
  • köpekkedifare K kullanıcısına yanıt
    1 hafta amt-geo 1 hafta fen de denedim.Zaman denemesine girdim mat geo çalışmıştım onların netleri arttı ama fizik kimya biyo netler düştü hele biyo battı
  • hocam sana şunu söliyim sende benim gibiysen lysde formül cok doğal olarak tekrar etmeyince unutuluyor .Dershaneye gidiyormusun bilmiyorum gidiyorsan o gün ne işleniyorsa mutlaka tekrar et mesala bir haftada mat gün olarak 3 gün calışacaksan 2 günün normal limit türev integral özel tanım. fonk gibi önemli konulara yönel 3. güne ise baştan başla yani parabol, denklem vs. hem bi tekrar olmus olur hemde pratigin artar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.