Şimdi Ara

Çalışma Masası kargo dahil 85 TL (HB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
5.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Daha ziyade sehpaya benziyor Çekmecesiz dolapsız biraz kullanışsız olmaz mı?
  • Ben de 3-4 gün önce satın aldım. Kurulumu çok basit, sadece 4 adet vida takarak montesini gerçekleştirebiliyorsunuz. İhtiyacı olana tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Daha ziyade sehpaya benziyor Çekmecesiz dolapsız biraz kullanışsız olmaz mı?

Doğru söylüyorsun ama zevk meselesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 85 ? şuan 76 TL
  • Teşekkürler haber veren arkadaşa linkteki ürünü 65 liraya aldım bende kargo dahil.

Aşağıdaki kişiden 10 liraya 20 liralık Hepsiburada çeki aldım kargo bedavaya gelmiş oldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_77055251/tm.htm

Tekrar teşekkürler.
  • tv sehpası olarak da kullanılabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • visoela V kullanıcısına yanıt
    kargoyla 85 tl oluyo
  • Sehpa olarak düşünenleri sanırım resimler yanıltıyor. Hemen hemen diğer çalışma masalarıyla aynı boyuta sahip 120x75x60.

Siyah modele ait midir bilmem ama, malesef çok parmak izi oluyor. Bir de ürünün ayakları resimlerdeki kadar koyu renk değil. Yine de tekrar masa alıcak olsam. Bu ürünü alırdım.

Fikir vermesi açısından, kurduktan sonra çektiğim 2 resimi ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAC mono -- 10 Temmuz 2013; 1:39:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagribey

Sehpa olarak düşünenleri sanırım resimler yanıltıyor. Hemen hemen diğer çalışma masalarıyla aynı boyuta sahip 120x75x60.

Siyah modele ait midir bilmem ama, malesef çok parmak izi oluyor. Bir de ürünün ayakları resimlerdeki kadar koyu renk değil. Yine de tekrar masa alıcak olsam. Bu ürünü alırdım.

Fikir vermesi açısından, kurduktan sonra çektiğim 2 resimi ekledim

Durumunuzun o kadar iyi olmasına rağmen niye masa konusunda ucuz yola kaçtınız ki? Gerçi tercih meselesi ama güzel bir marangozda odanıza, keyfinize göre daha güzeli yaptırılabilirdi.

• güzel masaya benziyor fakat her odaya gitmez gibi
  • ayağımın altında saçma sapan sürekli üstüne toz dolan rafları neyleyim koysaydınız ya cillop gibi 2 çekmece içine de çekmece organizeri, bence alan sonra pişman olur ne kadar da şekilli gözüksede kullanışsız bir masa.
  • ihtiyacım vardı sipariş verdim.
    teşekkürler bilgi için.
  • Çek bölümünden 20 liralık hepsiburada çeki alın 10 liraya yada 2 kola kapağıyla kırmız ıkasadan alın 10-20 lira indirim olur. Bende aldım kargoyu bekliyorum.
  • guzel duruo bence
  • şunu aldım öneririm

http://www.hizlial.com/metalia-gm-334-delux-kitaplikli-calisma-masasi/18.008.8175.7869

gittigidiyorda 125 cıvarına satanlar gormustum

kurulumu cok zahmetlı
    ama deyıyor
  •  Çalışma Masası kargo dahil 85 TL (HB)

en alttaki masa bimde 49,90tl ye verilmişti.aldım bir tane ve çok memnunum.oldukça kullanışlı.
  • Sevdiğim renk kombinasyonu tablası siyah ayaklığı güzel falan ama küçük geldi , suan önümdeki masayı ölçtüm 7 karış falan olması lazım bana anca yetiyor. O boyutta bu tarz fiyatı %20 daha pahalı olsa alırıdm bende :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 10 Temmuz 2013; 21:14:36 >
  • kaç kg?
  • sandalye dahil mi? :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.