Şimdi Ara

Çalışkan öğrencilere acıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit : Hedef Ytü bilgisayar yada Ege bilgisayar boş yapmayın

Üniversteye hazırlanıyorum lise 4 e kadar hiç çalışmadım sadece bu sene çalıştım netlerim yerlerdeyken şimdi fena değil iyi bi yer tutacak inşallah.

Ama hayatı boyunca ders çalışan insanlar biliyorum küçükken sitede sabahdan akşama kadar maç yaparken maçın ortasında ben ders çalıscam die çıkan yada haftada 1 dısarı çıkan cocuk tanıyorum suan Tm hukuk istiyor 70 net yapıyormus cocuk sabatan amsama kadar çalısıyor bide gülesim geldi isterse 150 net yapsın değer mi en güzel yıllarını yakmaya 50 yasında 10k maas alsa nolucak?

Toplanıp arkadaslarla Ts den metin2 oynardık sarı bayrakları baskına giderdik.

Tapınakta çekme oto vurma açıp dısarda top oynardık ( bir gün eve geldigimde envanterde +9 kırık taslı kdp vardı biri yere atmiş otomatik almis hile sevincten havaya ucmustum ).

Arma3 ü ilk aldığımda 32 saat oynamıştım ( girdigim an helikopter surmeyi basit sanıp arkadasın helikopterini dusurmustum sinirlenip skypeden çıktı )

Lolde bot pre yapıp tüm takımı taşımak ahhh ne güzeldi west e geçip canımız sıkılıyosu tr ye gectikten sonra ilk oyunda lobide pişman oluyoduk

Facebookta video görüp dolmusları durdurup ayakkabimi baglıyordum videosu var dolmusun turlayıp geri geldigini unutmustuk adam dövecekti zor kaçtım .

Yolun ortasında araba geçerken ip cekiyormus gibi yapıyorduk.

Bunlari yaptığım insanlarla ayni mahalledeyiz ama ayda 1 görüyorum bekleyin kardeslerim 4 ay kaldı

suan evde kitapların arasında kaldım biraz içimi dökeyim dedim beyler su aralar çok yalnızım ve evdekilerle problem yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum Sahibinin Arkadaşı -- 16 Şubat 2016; 15:45:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• (Barajı geçemedi)

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

(Barajı geçemedi)

Insallah kanka

• kazanamayacaksın adım kadar eminim
  • Yıllarca metin2 oynadım. Serverda ilk 50'ye kadar girdim. Sınavdan önceki yıl 90 level hesabımı sattım. Sınavda da derece yaptım. Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlat olsan ağzina ağzina vurulur senin

• Hayatı boyunca ot gibi yaşayanlar burda laf sokmaya çalışıyo diğer otlarda + veriyo sonra ego kasıyolar bencil olmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Universiteyi kazanamayacagimi anlayinca ben (temsili)

• Katılıyorum.

• Arkadaş kendini avutmuş. Çalışkan insanlar olmasaydı şu anda topraktan evler filan yapıyordun. Şuan elinde tuttuğun telefonu önündeki bilgisayarı da çalışkan insanlar yaptı unutma. Bu hayatta sen en boş ve en gereksiz insanlardan birisin

• Lan adamlara ot gibi yasiyorlar diyorsun, senin de tek yaptigin bilgisayar oyunu oynamak.

• Kaç net yapıyorsunuz
  • Senin gibi tipler
    Rize Devlet Üniversitesi (salladım kafadan) - Mühendislik ile ODTÜ - Mühendisliği bir tutuyorlar bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Senin gibi tipler
    Rize Devlet Üniversitesi (salladım kafadan) - Mühendislik ile ODTÜ - Mühendisliği bir tutuyorlar bide

Ytüye gidince editlerim kapısından geçemeyeceğin üniverste

• Guzel nostalji. Beni 13 yaşıma goturdun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

Lan adamlara ot gibi yasiyorlar diyorsun, senin de tek yaptigin bilgisayar oyunu oynamak.

Napayım 13 yasımda microsoft tamı çalışayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum Sahibinin Arkadaşı

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Senin gibi tipler

Ytüye gidince editlerim kapısından geçemeyeceğin üniverste

Aynen aynen
  • Ben sana hak veriyorum iyi biyeri kazanicaksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCgn

Ben sana hak veriyorum iyi biyeri kazanicaksin

Saol dostum

• bende acıdım hep nedense çalışkan öğrencilere. Şimdi bakıyorum çok azı bir yerleri kazandı ama kazananlar gerçekten var. İlk okul arkadaşlarımın 10 tanesi falan öğretmen oldu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.