Şimdi Ara

Çalışırken sürekli bişeyler içme isteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi bendemi var? Meraktan soruyorum herzaman bişey içme zorunluluğu hissediyorum artık kahve , kahve olmazsa kola oda olmazsa icetea falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arada bana da geliyor o istek sabahları dersaneye gittiğim için nescafe içmiyorum uykumu kaçırıyor ona alternatif olarak salep içiyorum

• Aynen geçen sene şeker kullanmıyordum bide bu sene hayatımda ilk defa göbeğe sahip oldum dezavantajı çok bu senenin görmezden gelmeye çalışıyorum 😂

• günde 4 tane nescafe içiyorum , onun yanında bir de ders çalışırken meyve suyudur odur budur derken her şeyden içiyorum midem delinecek
  • 3 günde 1 sallama paketi alıyorum içinde 25 tane var sen düşün artık
  • Var ulan bende bu. Mutfak-masa-tuvalet arasinda gelip gitmekten ders calisamiyorum.

Kahve alip derse baslayayim diyorum. Geciyorum masaya, kahve bitiyor. Ictin tabi rahat birakir mi karbonhidrat metabolizmasi o biraksa bobrekler birakmaz. Haydi yavrum bir dahaaa

• bende su içme isteği geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders Çalışırken Süre Tutmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Günde 5 litre su içiyorum

• Bunlar hep calismama isteginden . Ben de oturuyorum iki dakka geciyo bi kahve alayim. O bitince bi turk kahvesi yapamayim olmaz simdi falan filan baya bi zaman kaybi

• Bi bende var sanıyodum Yeminle kafein bağımlısı oldum sanırım.Acı kahveyi zerre sevmezdim midem bulanarak içerdim ama şimdi etkilemiyor. Evde nescafe dayanmıyor gold bitti jacobs deniyorum
  • Bi kahve iciyim 20 dk sonra
    Bi salep yapiyim 20 dk sonra
    Ulan bu nasil gobektir bitane soda iciyim 20 dk sonra
    Hadi bitanede sigara iceyim 20 dk sonra
    Olum boyle giderse bu gobek davul olur biraz sinav mekik cekeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.