Şimdi Ara

Çalışıp Emeğimin Karşılığını Alamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdașlar ben pek boyle konular açmam. Hazır gece olmuş, bir melankoli olsun dedim. Lisede iyi çalışıp, iyi obp yaptım ama ders düzeni olan birisi değildim. Bu sene çalışayım dedim, çalıştım. Ygs de fen ve matı iyi yapıp 60 dakikada Turkce testini titremekten çözemedim. Haliyle Türkçe aşağı çekti. Lys matta çok iddiam vardı. 37 aşağısını görmemiştim. Ve sınavda yine Türkçe testi gibi oldu. Matın kötü hatta çok kotu geçtiğini ancak geometride anladım. Geometri de toparlamadı. Fizik batırdı, kimya onu çıkartamadı. Ben ne yapayım simdi? Neden kolejdekilerle aynı imkana sahip değilim? Oyun ekibindeydim, steam greenlight alamadık, gruba almadığımız-hala görüştüğüm-bir arkadaşım okulunda programlama öğrenip projesini sattı. Adam çok para kazandı. Biz ne yapalım lan? Köyde dedem gibi yaşamayı düşünüyorum ciddi ciddi. Kendi hayvanımı sağıp kendi sebzemi yemek istiyorum. Çünkü mekanizma çalışan ve bilgisiyle iyi şeyler yapabilecek insanları koruyup yüceltecek şekilde işlemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yapacaksın kardeşım boyle bır ortam var işte bende çok çalıştım ama hedefımın gelıp gelmeyecegı belırsız bur sistemde herkes hakettıgı yerlere gelemıyor maalesef
  • benide türkçe aşa çekti bride mf4 te türkçe fenden çok etkiliyor. ama lysde böyle olması garip hocam çalışırken kendinize ekstra zaman veya rahatlık verdiniz mi ? yada daha sıradan yerlerde denemeler çözdünüz mü ? ygsde başarısız olduğunuzu düşünmenizin size özgüvensizlik kattığını düşünüyor musunuz ?
  • .
    Bu mesaja eklenen görseller:

Çalışıp Emeğimin Karşılığını Alamadım

• Ben çok özgüvenli birisiyim. Hatta biraz özeleştiri yaparsam bunu biraz ukala olmama biraz da narsist olmama bağlarım. Ygs'de başarısız olup olmama kavramlarını o kadar önemsemedim. Çünkü fen ve mat netlerim yüksekti. İçin rahattı o yüzden. Bana en çok koyan șu oldu: Çocukluğundan beri matematiğe aşırı ilgisi olan ve basarili olan birisinin, kesin yaparım dediği bir şeyi yapamaması. Babam bir sey demedi ama 'ben sizin yüzünüze bakamam!' demem isleri yumuşatmıș da olabilir

• Hangi bolum istiyordunuz?

• İsaac Khalatnikov İ kullanıcısına yanıt
    Uzay Mühendisliği. Ama bu raddeden sonra bir önemi kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türkiyede uzay Mühendisliği okumak güzel kafa

• Kardes hayvanimi sagip yasamak istiyorum demissin de.kar kiyamette saat sabah 7 de herkes sıcacık yatağında uyurken sen tezek kokularinin icinde gune baslamak istiyorsan ve her gun baslamak istiyosan buyur basla.ama sana sunu soyleyeyim hayvancilikla ugrasipta zevk alan kimseyi gormedim hayatimda.(koyde yasiyorum)

• Ben bu zamana kadar para pulu veyahut iș imkanlarını düşündeydim, Tm olup ekonomi okurdum, para kazanırdım. Tabi yetenekliyseniz. Fakat ideal diye bir șey var. Anladığım kadarıyla pek önemsemiyorsun. Sana tavsiyem bu nasihati gözden geçir.

• Libertador1907 L kullanıcısına yanıt
    Doğa güzeldir Tabi dediklerim lafta kalacak. Puanım körü denemez ama istediğim bolum olmuyor. Bir ay durumu gözden geçireceğim.

• Benzer durum bende de var hocam. En kötü ingilizce ytü endüstriye giderim derken istanbul üniversitesi endüstri mühendisliğine gidicek gibiyim oda sıralamalar çok yığılmazsa. Ama mezuna kalmayı düşünmüyorum, zaten mühendislik. Kendimi geliştirebileceğime inanıyorum. İlk işimizi ararken de biraz sıkıntı çekeriz artık ama tıp falan istemiyosan bi sene beklemeye değmez. Bi hocamız bölüm için mezuna kalınır ama üniversite için mezuna kalınmaz demişti. Tabi boğaziçi hedeflerken harran üniversitesine de gidilmez de devasa fark yoksa bence de gidilir.
  • senin durumnu geçen yıl bnde yaşadm aynsnı ve o zman 3. yılmdı. ygs mat bekledgmden daha kötü gelmsti. lys matım cok iyi gecmsti lakin sonc felaktti dikkatszlkten bi sürü hata yapmstm. bi yıl daha denym dedm ve 4. yılım bitti çok şükür. şunu unutma her şerde bi hayır vardır kardeşim. bırakma sakın. başarısız olmadan başarının tadını alamazsın.
  • Teşekkürler. Aklımın bir köşesine bu tavsiyeyi yazacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.