Şimdi Ara

Çalışan Kadınlar Mutsuzdur Yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çalışmanın kadın yapısına uygun olmadığı, ağır geldiği ve bu sebeple çalışan kadınların mutsuz olduğu söylenir. Gözlemlerim aksi yönde.

    Hastanede çalışıyorum. Hemşiresinden temizlik personeline, hasta bakıcısından sekreterine; tüm kadınlar çok mutlu.

    Hastane işi pek ağır değildir, 9-10 saatlik mesaide aktif kısım 1-2 saattir. Geri kalan kısımda dedikodu-sohbet, çay-kahve-sigara, online alışveriş vs. dönüyor.

    Ben sabah yüzümü zor yıkıyorum, kadınlar güzel giyinip, makyaj yapıp süsleniyorlar.

    En kötü maaş 22.000 (kadrolu temizlik görevlisi) en iyi maaş herhalde 35 falandır (hemşire), daha kadın doktorları profları saymadım. Bunun büyük bi motivasyon sağladığını düşünüyorum.

    Hastane dışında da durum farksız değil, bim'e gidiyorum kadın kasiyer çok mutlu, avm'ye gidiyorum kadın personel çok mutlu.

    Haa gece yastığa başlarını koyduklarında ağlıyorlar mı bilmem ama sonuçta her gün işe gittiklerine göre mutlulukları mutsuzluklarından fazla.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • saudade06 S kullanıcısına yanıt
    Mutlu değiller sadece göstermiyorlar sabit çalışan kimse mutlu değil mutlu kadın diyede bir şey yoktur kırbacı eline almamış endokrin sistemi vardır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 21 Ağustos 2023; 0:40:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir insan çalışıp maddi olarak bağımsız duruma gelince, istediği gibi parasını harcayıp, istediği gibi gezebilince, bir de üstüne başkasının eline bakmak zorunda kalmayınca çok mutsuz oluyor, evet!

  • Tabii ki çok mutlu olurlar, sebebini farkında olmadan kendin yazmışsın işte: 9-10 saatlik mesaide aktif kısım 1-2 saattir. Geri kalan kısımda dedikodu-sohbet, çay-kahve-sigara, online alışveriş vs. dönüyor.


    En düşük maaşı 22 bin gayme olan ve işin yarısından çoğu da yatış, dedikoku, goygoy, dırdır yaparak geçirilen bir yerde kim garalar bağlayıp ağlayıp sızlanır ve somurtup durur ki...

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.