Şimdi Ara

ÇALIŞAN İŞSİZLER,CAN SIKINTISI VE AÇACAK KONU BULAMAMA SORUNU İÇERİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9.5 seneden beri ULAŞIM sektöründe faaliyet gösteren kamusal bir şirkette çalışmaktayım, çalışan işsizler diyorlar ya işte tam bana bir örnek, eskiden çok yoğunduk ama iş yaptığımız yüklenici firmların işleri bitirip bize teslim etmesiyle başıboş kaldık, bende napiyim saat 08:00'den tam 17:00 kadar forumda takılıyorum bu zamana kadar pek çok konu açtım ve açacak konu kalmadığı için konuda açamıyorum, sizde durumlar nasıl ? işler yoğunmu ? çalışanların yorum yapması tercihimdir

• İş güzelmiş aslinda hocam ben stajyer oldugum halde kole gibi ayak islerinde beni kullaniyolar size imrendim suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ajanstayim.Reklam ajansi

• quote:

Orijinalden alıntı: UmitKry

İş güzelmiş aslinda hocam ben stajyer oldugum halde kole gibi ayak islerinde beni kullaniyolar size imrendim suan

Evet bizdede stajerler ustalara tepsiyle çay taşıyor, zaten stajer fransızca kelime olup köle manasına gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

İş güzelmiş aslinda hocam ben stajyer oldugum halde kole gibi ayak islerinde beni kullaniyolar size imrendim suan

Evet bizdede stajerler ustalara tepsiyle çay taşıyor, zaten stajer fransızca kelime olup köle manasına gelir

malesef işi öğretmek yerine bizi ayakçı olarak görüyorlar
  • quote:

Arkadaşlar 9.5 seneden beri ULAŞIM sektöründe faaliyet gösteren kamusal bir şirkette çalışmaktayım, çalışan işsizler diyorlar ya işte tam bana bir örnek, eskiden çok yoğunduk ama iş yaptığımız yüklenici firmların işleri bitirip bize teslim etmesiyle başıboş kaldık, bende napiyim saat 08:00'den tam 17:00 kadar forumda takılıyorum bu zamana kadar pek çok konu açtım ve açacak konu kalmadığı için konuda açamıyorum, sizde durumlar nasıl ? işler yoğunmu ? çalışanların yorum yapması tercihimdir

Allah daha büyük dert vermesin kardeşim sıkma canını boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

quote:

Arkadaşlar 9.5 seneden beri ULAŞIM sektöründe faaliyet gösteren kamusal bir şirkette çalışmaktayım, çalışan işsizler diyorlar ya işte tam bana bir örnek, eskiden çok yoğunduk ama iş yaptığımız yüklenici firmların işleri bitirip bize teslim etmesiyle başıboş kaldık, bende napiyim saat 08:00'den tam 17:00 kadar forumda takılıyorum bu zamana kadar pek çok konu açtım ve açacak konu kalmadığı için konuda açamıyorum, sizde durumlar nasıl ? işler yoğunmu ? çalışanların yorum yapması tercihimdir

Allah daha büyük dert vermesin kardeşim sıkma canını boşver

Tek sıkıntım bu işin hak olayı yani artık ( bugün çok çalıştım, bugün maaşımı hakkettim ) demek istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okuyom ben yaa

• quote:

quote:

quote:

malesef işi öğretmek yerine bizi ayakçı olarak görüyorlar

Bu ülkenin düzeni böyle napcan, düzgün işleyen sistemler olsada kafa ve zihniyet aynı olup değişmediği için arada bozuk işleyen sistem olabiliyor, birde memlekette insana önem 0 mertebesinde ve aşırı bir insan ayırımı var örnek : ( Kürt, Alevi, Çingene, Ermeni, Rum, Okumamış, Köylü, Amele, Temizlik Görevlisi ve Çaycı olduğu için aşağılamak ve hor görmek ) Örnek : Çalıştığım şirkette milletin ofislerini, WC'leri temizlemekten zaten yorulan Temizlik Görevlileri'ni her zaman olmasada adeta HAMAL gibi ağır ağır dolapları ve masaları taşıttırıyorlar )

• quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

Okuyom ben yaa

Okumakta zor ama 1984 - 1996 arası KÜTAHYA-KUVEYT-İSTANBUL arası sürekli okul değiştirdiğim okul yıllarımı arıyor ve çok özlüyorum, o yıllar bir daha gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateistanbul

Ajanstayim.Reklam ajansi

Güzel hatunları çekiyormusunuz ? yoğunluk varmı ? Reklam ajansı derken tam olarak göreviniz nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ateistanbul

Ajanstayim.Reklam ajansi

Güzel hatunları çekiyormusunuz ? yoğunluk varmı ? Reklam ajansı derken tam olarak göreviniz nedir ?

Mankenlik ajansi demedim :( keske oyle olsa benim mekan daha cok alisveris merkezi buyuk isyerleri vb reklam tanitim burosur dagitim olaylari ile ilgileniyor.Dergi falanda var.

• Ben stajyer olarak devletin sağlık kurumunda calismistim . cogu memur calismiyordu .birimin tum islerini benim uzerimden yaptirirlardi,bilgisayara bilgi girmekten gozumden yas aktigini bilirim. ve eminim devlet dairelerinde calisanlarin yarisi bosa maas aliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.