Şimdi Ara

Çalışamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler boyle bir kronik sorunum var.

İşe giriyorum en fazla 1 hafta calisabiliyorum

Kac degistirdim boyle..

Bazen paraya ihtiyacım oluyor

Acaba calisamaz raporu alabilirmiyim ve ya işsizlik maaşı..

Şimdiden saolun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vasıfsız mısın

• sağlık sorunun yoksa alamazsın

• Komi olarak bir şirkete girdim dayım şefti işi öbür gün bıraktım 12 saat tabak temizleme garson yardımı aldığım para 700 TL idi hem değmiyor hem saatler uzun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam pskolojik ilaçlar kullaniyorum ve bobregimden rahatsizim olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Evet hocam değmiyor ki canım çıktı resmen 8 saat okeyim de 12 saat insan haklarına aykırı sabah 11 gece 11.30 çıkış. Saatlerde geçmek bilmiyor hahdhshahdhahsgs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 30 Haziran 2024; 20:43:47 >
    Birde dayım olacak adam çok kolay diyiyordu yaptığım işe bende aynen dedim, yaptıklarımı açıklayayım.

Asansör var bir sürü yemek geliyor bana sunulan 2 tepsi var oraya hem birikmişleri getiriyorum yemek gelince çok sıkıntı yaratıyor hangisini yapacağımı şaşırıyorum yemekleri mi koyayım kirlileri mi yerleştireyim aşağıdan şefler bağırıyor asonsoru hemen hallet asonsore bardak çay ver diyiyor hem onların ayakçılıgini yapıyorum hemde milletin yarım yedikleri yemeği elimle döküyorum çünkü çatal ve kaşıklar da iğrençlik işinde, bir de bunlar yetmiyormuş gibi çatal kaşık takımı vs gibi şeyleri sıcak suda yıkayıp salondaki çekmecelere yerleştiriyordum gelen yemekleri garsona veriyordum oradaki komilerde mal mal bekliyordu. Birde daha kötüsü kadınların tuvaletine gidip regl pedlerini topluyordum ve erkeklerinde tuvaletine de girip çöp peçete filan topluyordum. hem komilik hem copculuk lanet geldim o işe.

Gençler rahata alışkın iş beğenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 30 Haziran 2024; 21:30:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışamıyorum...
    2 ay önce açıldı
    Evde ders çalışamıyorum
    4 ay önce açıldı
    ASLA ÇALIŞAMIYORUM
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yok parlak değil abi kültür derslerim iyi sadece sayısal ve meslek dersleri berbat..
    Meslekten zaten bir sürü sorumluluk sınavım var veremedim seneye de son sene staj da bulamadım hayırlısı.

Yok takmıyorum 2 3 tane boş bir kağıt parçası yüzünden hayatımi karartmak istemiyorum olan olur olmayan durur.. bakicaz artık ama liseden mezun olmam lazım en azından bir iş bulurum. Ama uni okumucam gereksiz

Çevre mevre yok hocam bizim sülale den hayır yok milletin sülalesi destek olur bizimkiler salça.. ama bakalım şansımı deneyeceğim sözel derslerim iyi belki tyt de güzel birşey yaparsam biryerlere atarım kendimi

• Şu Yusuf tekinden nefret ediyorum adam geldi hayatımızı kararttı

3. Dünya savaşında kafama yiyeceğim atom bombasını düşünürken hayatın bom boş olduğunu anlıyorum. Cehennemin içine attılar yaşa bakalım yaşayabiliyorsan

Hocam hiç sorma babam kaç sene araba Hayali kurdu bu yaşından bu yaşına çalıştı 2021 de aldı arabayı ama şuan yok kaza yaptık perte çıktı.. 2014 de suriyeler geldi mahalleye akp sağolsun aldı yerleştirdi her tarafa adamlar 3 sene içerisinde altına araba çekip dükkan açtılar halen de işletiyorlar dükkanlarını düşünebiliyor musunuz biz 6 sene araba Hayali kuruyordu babam bu suriyeliler otv vergisinden muaf bırakıldığı için herşeyi elde ettiler Türkiye'de 2. Vatandaş olduk resmen

Adamların daha yeni 3 çocuğu oldu şuan tam 5 çocukları var her apartmanda çocuk parası da alıyorlar devletten ne güzel.. 10 senedir halen burdalar gitmiyorlar bit sürüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 30 Haziran 2024; 21:56:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.