Şimdi Ara

Çalıntı Notebook istanbul da nerde satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bir arkadaşın evine şerefsiz hırsızlar girip notebook bilgisayarını çalmış. İstanbulda bu çalıntı notebooklar nerde satılır, gidip arayacak arkadaş bilgisayardan daha önemli bilgiler vardı içinde tüm çalışmaları gitti o bilgisayarla. Aramayla bulunmaz demeyin 3 yıl önce bi arkadaş camiden çalınan cat botunu 2 saat sonra tahtakalede bulmuştu. bilgisayar tahtakaleye düşmez diye düşünüyorum. ama nerde satılır bilen varsa bi yardımcı olsun

• Bilen yok mu arkadaşlar gidiyo alet
  • BURDA BİLE SATILIYO OLABİLİR ? SONUÇTA CEP TELEFONU DEĞİLKİ IME NUMARASINDAN BULUNSUN BENCE ELİNİZDE FOTO VARSA YÜKLEYİN BURAYA, BELKİ İYİ KÖTÜ BİRİSİ YARDIMCI OLUR
  • ya her yer olabilir
    netten satabilir, dükkandan satabilir
    kendiside kullanabilir
    gerçekten zor bi durum
  • ya arkadaşlar hırsız ne anlar özellikten bilgissayardan ole netten falan satamaz bence, elden de satamaz kesin el altından bunları ucuza 2. elcilere veriyolardır ama nerdedir bunlar. ufak şeyler olsa tahtakale bulunabiliyor ama notebook ya bu. Kadıköy yada m.köy de ikinci elci çok mudur başka bakılabilecek yer var mıdır acaba.

@DVB resim muhtemelen yoktur olsa bile o aletin içinde gitmiştir.
  • Beyazıd dan Tahtakale ye doğru giderken orada tezgahçılarda var.
  • tezgaha düşer mi yani notebook vay be

var mı başka yer solicek hadin gayret beyler bulunması çok önemli, şerefsiz insafsız hırsız bari sök hdd yi bırak, notebook u çalmış hdd yi de almış madem notebook çalacan hdd yi nie alıyon (gülelim mi ağlayalım mı halimize)
    quote:

Orijinalinden alıntı: Acharad

Beyazıd dan Tahtakale ye doğru giderken orada tezgahçılarda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok zor bi durum geçmiş olsun... Ama tahtakaleyi hiç bir zaman boş geçmemek lazım...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Never_Ends

tezgaha düşer mi yani notebook vay be

var mı başka yer solicek hadin gayret beyler bulunması çok önemli, şerefsiz insafsız hırsız bari sök hdd yi bırak, notebook u çalmış hdd yi de almış madem notebook çalacan hdd yi nie alıyon (gülelim mi ağlayalım mı halimize)
    quote:

hd dsiki bıraksın. cüzdanı çaldın hüviyeti bırak der gibi!
    adam onu mu düşünecek?? çok çok geçmiş olsun ama bulmanız samanlıkta iğne aramaktan çok daha zor bir durum!

• VizonTele ye gönderme yapayım dedim şafak sezer gibi, hdd işin ağlarken gülelim ksımı yoksa bende biliyorum bırakmayacaklarını
    quote:

Orijinalinden alıntı: uisik34

quote:

quote:

hd dsiki bıraksın. cüzdanı çaldın hüviyeti bırak der gibi!
    adam onu mu düşünecek?? çok çok geçmiş olsun ama bulmanız samanlıkta iğne aramaktan çok daha zor bir durum!

• quote:

quote:

orada tenteli tezgahçılarda varç. Tezgahçı dediğim orada sabit iş yapan telmaşacı işportacılar işte. Cam standları falan var.
  • Sağol Acharad arkadaşa soledim yazdıklarını, bir iki gün bakıncak oralarda bakalım belki bişiler çıkar.

quote:

quote:

quote:

orada tenteli tezgahçılarda varç. Tezgahçı dediğim orada sabit iş yapan telmaşacı işportacılar işte. Cam standları falan var.

• geçmiş olsun da bulduğunda napcaksın merak ettim...
    tekrar para verip almak insanı baya bi fena yapar yaaa....
    yada sen anlaş harddiski sök gerisini bırak
    tekrar geçmiş olsun...
  • üstte cat botunu bulan arkadaştan bahsetmiştim ya, o arkadaş botu görünce çaktırmamış şunu bi deneyim die almış geçirmiş ayağına ondan sonra çıngar çıkarmış bu benim botun 2 saat önce camiden çalındı die. baya bi tartıştıktan sonra 2 milyon çıkarmış vermiş cebinden almış gelmiş. Ama notebook için ne yapacak arkadaş bilmiyorum hele bi bulsun onun da aklına bişi gelir.
    quote:

Orijinalinden alıntı: biruzec

geçmiş olsun da bulduğunda napcaksın merak ettim...
    tekrar para verip almak insanı baya bi fena yapar yaaa....
    yada sen anlaş harddiski sök gerisini bırak
    tekrar geçmiş olsun...

• geçmiş olsun, yaklaşık 1.5 ay önce de abimin dizüstüsü çalındı,
    dizüstü arabadaydı, 10 dakikalığına eve geldi (saat 17 gibi, araba işlek bir cadde üzerinde park edilmiş durumda), aşağı indiğinde ön cam patlatılmış arkaya geçip (tek kapı araba) dizüstünü götürmüşler. parmak izi filan hikaye tabi, üstüne soğuk su içtik. :(

tekrar geçmiş olsun
  • ya arkadaşlar hırsız ne anlar özellikten bilgissayardan ole netten falan satamaz ( Never_Ends )

HOCAM SAHİDEN HIRSIZLAR HAKKINDA BÖYLEMİ DÜŞÜNÜYOSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DVB -- 26 Ağustos 2005, 18:57:19 >
  • öyle demeyin arkadaşlar belki çalan hırsızda bilgisayarı netten satabilecek kadarda olsa kültürlü olabilir degil mi:)))
  • maalesef o makina satıldığı anda formatı yer.aleti bulsan bile bilgilere ulaşamayacağın kesin.
  • çalıntı malı alan olmasa çalanda olmaz
    ben ömrümde ne üdüğübelirsiz faturasız mal almadım
    ömrümde tahtakaleden bir ürün almadım

yıllardır bunları diyorum millet garip garip bakıyor niye yok %30 daha fazla veriyim diyor
    bunun için şereffizler bu işten para kazanmasın diye
  • Yazıcıoğluna bak orada ikinci el alış-satış yapan notebook dükkanları var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.