Şimdi Ara

ÇALINTI MOTOSİKLET ( ALTN ELBİSELİ ADAM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altın elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'na ait Honda CBR1000RR Beykoz'dan çalınmıştır. Plaka: 34 V 1087
    Üzerinde StompGrip bulunmaktadır. Önde Pirelli Supercorsa SC2 arkada Pirelli Rosso Corsa lastik var.
    Üzerinde kelepçe kilit takılıydı ve bir yere bağlı değildi, kaldırılarak götürüldü muhtemelen.

Eğer motoru görür duyarsanız altın elbiseli adam sayfalarına yazın.

https://instagram.com/p/rtfK4FIF18/
    https://www.facebook.com/altinelbiseliadam?fref=ts

Not:Buranın otomobil bölumu olduğunu biliyorum ama motosiklet bölumune göre daha canlı diye buraya da actım konuyu .

• Çok üzücü bir olay böyle insanlarla aynı havayı solumak bile nefret verici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bulunması çok zor bir ihtimal.Bunu çalan adam kolay kolay sokakta gezmez.Araba gibi değil evine bile sokar saklar.Bir süre sonra şehir dışına götürür.Sizin için kilit nokta kamera kaydı bulmanız.Eğer nereye götürdüklerini bulursanız yakalarsınız .İnşallah en kısa sürede bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 29 Nisan 2015; 20:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Hocam bulunması çok zor bir ihtimal.Bunu çalan adam kolay kolay sokakta gezmez.Araba gibi değil evine bile sokar saklar.1 süre sonra şehir dışına götürür.Sizin için kilit nokta kamera kaydı bulmanız.Eğer nereye götürdüklerini bulursanız yakalarsınız .İnşallah en kısa sürede bulunur.

Motosiklet benim değil. Altın elbiseli adam olarak bilinen Barkın Bayoğlu'na ait.
    Kendisinin youtube kanalı var oradan motosikletlerle alakalı videolar paylaşıyor.
    Facebook , youtube gibi sitelerde yazıyor zaten bende belki işe yarar diye buraya da konu açayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 29 Nisan 2015; 20:12:57 >
  • Bugün instagramda gördüm. AEA sürekli takip ettiğim çok kıymetli bir insan gerçekten. Çok üzüldüm. Bu hırsızları polis yakalasa bile kısa sürede çıkıp devam ediyorlar hırsızlığa. Bulunacağına çok ihtimal vermiyorum ama inşallah bulunur. Bu emek hırsızları da en ağır cezayı çekerler umarım.
  • eeee bizene
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrikçi

eeee bizene

Pislik çıkartma, kaybol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulunmasını istemeyenler Barkın reisin arada giydirdiği motosiklet eğitmenleri heralde. Adam çok seviliyor ve herkes kendi motoru çalışmış gibi üzgün, bulunmasını istiyor ve bence bu gidişle bi şekilde bulunacak, şu an Bakın Bayoğlu'nu tanıyıpta 1000rr ın çalındığını bilmeyen kalmadı haralde

- Plakası 34V1087
    - Beyaz - Mavi - Kırmızı renkte
    - Arka kuyruk kısmında çantalar nedeniyle oluşan çizikler ve motorun far krenajının etrafında taş izleri var
    - Birde unutmadan jantını keserek çalmışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.