Şimdi Ara

Çalıkuşu (2013) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
6.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oh be sonunda takıyorlarmı yüzüğü. ulan rahatladım ha
  • Koskoca forumda bi izleyen benmiyim la bu diziyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

Koskoca forumda bi izleyen benmiyim la bu diziyi

herkes kitabı okumuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

herkes kitabı okumuş

Dizisi var abi sittin sene okumam
  • quote:

izleyen çok cevremde sevilen bir dizi oldu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

quote:

izleyen çok cevremde sevilen bir dizi oldu bence

Valla beni sardı, izlediğim tek romantik temalı dizi
  • Çok tatlılar arkadaş. Kıskanıyorum yemin ederim. Hani Yakışıklı adam, Güzel kız olayını değil, birbirine çok uyumlular. Ekranda nadir görüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Çok tatlılar arkadaş. Kıskanıyorum yemin ederim. Hani Yakışıklı adam, Güzel kız olayını değil, birbirine çok uyumlular. Ekranda nadir görüyoruz.

gerçekten öle fahriye evcen çok güzel bir bayan burakda yakışıklı bir arkadaş gerçekten ama dediğin gibi bunun dışında değişik bir havaları var çift olarak . allah ikisinide sahibine bağışlasın gerçek hayatta nasıl bilinmez tabi belkide çok zıt karakterdirler
  • quote:

quote:

quote:

herkes kitabı okumuş

Dizisi var abi sittin sene okumam

Diziyi karalamak için söylemiyorum ama kitabı çok daha güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünkü bölüm baya güzeldi. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çok yakışıyor birbirlerine. Aşırı uyum sağladılar bir de birbirlerine. Bakışları falan çok etkileyici oluyor. Bakalım Kamran Çalıkuşu'nun parmağına yüzüğü takabilecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Dünkü bölüm baya güzeldi. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çok yakışıyor birbirlerine. Aşırı uyum sağladılar bir de birbirlerine. Bakışları falan çok etkileyici oluyor. Bakalım Kamran Çalıkuşu'nun parmağına yüzüğü takabilecek mi?

Hiç sorma ben de takip ediyorum bakayım foruma girim kimler izliyor da kimse yok mobilde 6 sayfa olmuş ancak

• quote:

Sağol reis izledik Allah'tan tims prodüksiyon youtube çalıkuşu sayfasına hemen yüklüyor reklamsiz kanal logosuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

quote:

Dünkü bölüm baya güzeldi. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çok yakışıyor birbirlerine. Aşırı uyum sağladılar bir de birbirlerine. Bakışları falan çok etkileyici oluyor. Bakalım Kamran Çalıkuşu'nun parmağına yüzüğü takabilecek mi?

Hiç sorma ben de takip ediyorum bakayım foruma girim kimler izliyor da kimse yok mobilde 6 sayfa olmuş ancak

Valla forumda pek takip eden yok diziyi. Aramızda Kalsın'ı bile izleyen tonla insan varken. Ekşide de burada da diziye haksızlık yapılıyorr bence. Tamam uzatmak için bazen konuları çok zorluyorlar ama oyunculuklar ve prodüksiyon çok iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

quote:

Valla forumda pek takip eden yok diziyi. Aramızda Kalsın'ı bile izleyen tonla insan varken. Ekşide de burada da diziye haksızlık yapılıyorr bence. Tamam uzatmak için bazen konuları çok zorluyorlar ama oyunculuklar ve prodüksiyon çok iyi.

Ekşi ye bakma hocam ben dizi ile ilgili yorumlar için nete girdiğim de ekşi ye özellikle bakmam çok saçmalık var sözlük olayı eskisi gibi değil

• Yeni bölümün 2. fragmanına bakılırsa Feride kabul etmeyecek evlilik teklifini. Umarım fazla uzatmazlar bu olayı da.

• Tutar bence.
  • İzlemeyi 5.bölümden sonra bıraktım (ilk sayfada mesajlarımı bulabilirsiniz).

Sıkmaya baymaya başladı, aşırı duygusal olmaya başladı. Tabi son durumu bilmiyorum.Zaten bi daha izlemicem diye bırakmadım diziyi.Sıkılmıştım sonra bakarım dedim.

Tabi arada fragmanları görünce ağır spoiler yiyoruz ama
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.