Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

Merhaba, 200'e denk getiren arkadaşlar okudum lux'u nasıl yaptınız anlatır mısınız?

Kullanmayan satmak isteyen arkadaşlar olursa da lütfen mesaj kutumu şenlendirin :)

Hocam hala Calibro arıyorsanız, oda arkadaşım Touch Lux unu satmak istiyor. Orjinal kılıfı vs. de var. 1,5 aylık ama 1-2 kitap anca okumuştur.

Tüh hocam bugün satın aldım 240tl ye.
    Yarin gelecek sanırım, ama bulunsun burda bi talibi çıkar herhalde, arayan vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11.com'da sepette beklettigim calibro basic kılıflı set 157.61 liraya düşmüş ücretsiz kargo. Alsam mı? Mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox_doctor -- 22 Aralık 2014; 19:08:42 >
  • kitap okuyucuları cercevesi koyu renkte olanları tercih edin acık renkler gece okumalarında gozu yorabiliyormus, ayrıca an itibari ile n11 calibro lux koyu renkte olan modelleri stokta sıfırlandı:)
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    bence almayın kılıf çok kötü duruyor,kılıfsız olarak alıp alixpressten kılıf siparişi verin

ekleme:sepetimdeki touch lux beyaz 236 olmuş, isteneye verebilirim de facebook ile oturum açmıştım :)
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    kaça satıyo hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

kaça satıyo hocam?

Orijinal Kılıfı dahil 190 tl hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ede.Murat

Eğer öyle bi imkanın varsa direk oradan iste.

1.83 dolar iademi aldım
    0.17 dolar kupondan kesilmiş, sağlık olsun 4 doların azcık altına gelmiş oldu kılıf
  • Merhabalar. Gecen hafta n11 üzerinden touch lux siparisi verdim. 30 tl n11 haftasonu indirimi, her ne kadar az olasa 1.35 puan indirimi ve 25 tl yapikredi nuvo worldpuan kampanyası ile yaklaşık 195 civarina aldım. Urunden gayet memnunum. Açıköğretim kitaplarının pdf hallerini açabiliyorum. Pdf performansını merak eden arkadaşlar, nasıl gorunecegini merak ettikleri pdfleri yollarlarsa yardimci olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

quote:

Orijinalden alıntı: Ede.Murat

Eğer öyle bi imkanın varsa direk oradan iste.

1.83 dolar iademi aldım
    0.17 dolar kupondan kesilmiş, sağlık olsun 4 doların azcık altına gelmiş oldu kılıf

Senin adına sevindim :)
  • Calibro Touch Lux(koyu gri)satmak isteyen varsa fiyatı ile beraber iletişime geçebilir.
  • Iyi günler bende calibro lüx aldım kuran okumak istiyorum fakat hepsi pdf formatında bulabildim bu konuda yardım edecek bir arkadaş varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• ztahsin Z kullanıcısına yanıt
    Hocam pdf yi Calibre isimli proğramla epuba çevirebilirsin. PM attım onlara da bak.

• Arkadaşlar, Calibro Touch Lux (Gri) arayıpta bulamayanlar ilanıma bakabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_100899779/f_/key_calibro//tm.htm#100899779
  • n11 mobilde 150 25 indirimi ile daha mantıklı oldu. hafta sonu fırsatını kaçırmayın bence. 165.90 fiyat, hokus pokus yüzde 5 ve mobil indirimle 132ye geliyor. alıcam sanırım. gece kitap okumam zaten ışığa ihtiyacım olacağını sanmıyorum.
  • uzun zamandır uygun bir indirim bekliyordum 25 tl direk indirim, 11 tl pepsi indirim, hokus pokus %5 indirim ve sallamatikle calibro touchu kılıfıyla beraber 214 liraya alıyorum . Uygun fırsat bekleyenler kaçırmasın
  • Hokus pokus ve pepsi indirimi icin kod mu gerekli. Nasil yapiyoruz bunlari

• N11 mobil üzerinden 150 lira ve üstü alışverişe 25 lira indirim kampanyası var.
    Basic alacaklar için iyi bir fırsat. Muhtemelen 11 lira pepsi indirimi ya da diğer hediye çekleriyle birleşir.

http://www.n11.com/kampanyalar/mobil-alisverislerde-aninda-indirim?icid=200501_b_mobil-alisverislerde-aninda-indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_88 -- 27 Aralık 2014; 11:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Hokus pokus ve pepsi indirimi icin kod mu gerekli. Nasil yapiyoruz bunlari

Pepsi indirimi hediye çeki şeklindedir. Pepsi kapaklarındaki kodu yazınca hediye çeki veriyor. Çek satış takas bölümünde bu kodları satan arkadaşlar da var. Direk hesabınıza tanımlıyorsunuz.

Hokus pokus indiirm ise zannedersem sitede gezerken birden çıkıyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_98867323/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_88 -- 27 Aralık 2014; 11:13:50 >
  • Arkadaşınız calibro yu sattı mi?
  • Arkadaşlar bu cihaz ipadlerde sıkıntısız olarak okunan epub dosyaları açabiliyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.