Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sadece evde okuyorum,aksamları yataga girip 9-12 okuyup bırakıyorum sizce koruma kabı almalımıyım ?

ekleme:kolay kolay elimden birşeyi düşürmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 11 Kasım 2014; 19:25:37 >
  • Sevgili dostum bende senin gibiyim ama 6 dolara kaliteli kılıfı görünce dayanamadım aldım. Belki uzun sürede gelecek ama 14-15tl para değil bence kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

o zaman bunun kahvengerini alıyorum,sanırım siyah rengi kalmamış

http://www.aliexpress.com/item/-/1950706324.html
  • Hepimize hayırlı olsun umarım çok bekletmeden gelir

• İndirimden önce 12 dolardı sanırım ben de kahverengi olandan aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Hepimize hayırlı olsun umarım çok bekletmeden gelir

Bir adet de ben sipariş verdim. Calibrois kullanıyordum ama bu daha şık sanki :)
  • Güncelleme ay sonuna kadar çıkıyormuş. Dropbox ve sosyal medyada paylaşım özelliği bu güncellemeyle aktif hale gelecekmiş. Ayrıca "Calibro'ya Gönder" eklentisi de yoldaymış.

İyi oldu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Bean

Güncelleme ay sonuna kadar çıkıyormuş. Dropbox ve sosyal medyada paylaşım özelliği bu güncellemeyle aktif hale gelecekmiş. Ayrıca "Calibro'ya Gönder" eklentisi de yoldaymış.

İyi oldu bu

basic için güncelleme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigit

quote:

Güncelleme ay sonuna kadar çıkıyormuş. Dropbox ve sosyal medyada paylaşım özelliği bu güncellemeyle aktif hale gelecekmiş. Ayrıca "Calibro'ya Gönder" eklentisi de yoldaymış.

İyi oldu bu

basic için güncelleme var mı?

malesef yok
  • quote:

İyi oldu bu

pockketbook 5kasım da dağıtmaya başladı,beklemek istemezsniz geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

teşekkürler

o zaman bunun kahvengerini alıyorum,sanırım siyah rengi kalmamış

http://www.aliexpress.com/item/-/1950706324.html

Hocam senin ödemen onaylandı mı? Bende hala ödeme onayı almadı gözüküyor aliexpress ten.
  • ürün market bölümünde olmasına rağmen 25 TL indirim düşmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    Bu konuda dün n11'e mesaj attım, ilgileneceğiz demelerine rağmen bir gelişme yok.

• Ben de aldım 11.11 de aliexpresten bu kılıftan kahverengi renk ve yanında bir kaç şey daha ama halen onaylanmadı benim de. Ilk defa böyle oldu yoğunluktandır diye düşünüyorum ama bakalım..

• Güvenilir mi acaba benimde ilgimi çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: onoffon

Bu konuda dün n11'e mesaj attım, ilgileneceğiz demelerine rağmen bir gelişme yok.

Çok enteresan dune kadar vardı indirim, şu an alacaktım ama indirim vermiyor bu kezde..

• Dün ışıklı kılıf hakkında babil'e mail attım ama "Şuan için ışıklı kılıf ile ilgili olarak bir çalışmamız bulunmamaktadır." şeklinde bir cevap aldım.
    Basic ile Lux arasında kaldım ben de ilk kitap okuyucum olacak o yüzden hangisini alayım karar veremedim bi türlü.
  • Ben de Touch'u satın aldım. Bana yeter, diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Orijinale yakın mıknatısı kılıf 11.11 indirimi
    http://www.aliexpress.com/item/Luxury-Magnetic-Leather-Case-Slim-Wallet-Flip-Cover-For-Pocketbook-Touch-624-626-614/2032214136.html?tracelog=ae-app-ios-sharefor-shkmail

şereften yoksun çinli herif işte çok yoğunluk var ürünü göndermekte sıkıntı var 120 gün hatta daha fazla bile sürebilir. isterseniz iptal edin gibi bir mesaj atmış bu gıcık herife ne cevap vereceğim diye düşünüp duruyorum.

• arkadaşlar lux modeli mevcut bende, beklemeyi kapattım sürekli çalışır vaziyette, sayfa değiştirmeyince belli bir süre sonra ekranı yeniliyor bunu neden yapıyor bilen var mı kapatmak mümkün mü. Ayrıca sürekli açık kalsa nolur ki kapatma tuşu çok sağlam gelmedi zamanla cortlamasın diye açık kalsın diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 13 Kasım 2014; 13:44:24 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.