Şimdi Ara

Cal Off Duyt 2 reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıktada belirttigim gibi cod 2 multi oynarken bazen pc resetliyo hatta resetleede degil farklı bir sorun ekran gidiyor tak tak diye bi ses gelmeye başlıyo ama KASA HALA ÇALIŞIYOR ONDA RESETLEME YOK
    ve fanlar eskisinden 4 kat daha fazla çalışıyorlar gibi ses çıkarmaya başlıyor reset tuşuna basınca herşey normale dönüyor bu sorunun ısınmadan kaynaklandıgını sanmıyorum
    çünkü cod 4-5-6 crysis pes gibi oyunlarda böle bir sorun vermiyor sadece bu sorunu cod 2 multi oynarken yapıyor ne oldugunu bir türlü anlayamıyorum genelde oynadıgım tek oyun oldugundan artık can sıkmaya başladı
    acaba ne gibi bir sorun olabilir ve birde arada bir oynayanlar bilir harita degişiminde donup kalıyor ve reset dügmesine basmaktan başka çare kalmıyor bu sorun hakkında bir yardımınız olursa çok memnun olurum arkadaşlar

• arkadaşlar bu sorun hakkında bilgisi olan yokmu ?...
  • ekran kartı kilitliyor gibi everest programıyla ekran kartı ve işlemci ısılarını bir kontrol et istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

ekran kartı kilitliyor gibi everest programıyla ekran kartı ve işlemci ısılarını bir kontrol et istersen

ısıdan kaynaklanan bir şey degil onları defalarca kontrol ettim sıcaklıklar normal..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    geçen yıl açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.