Merhabalar başlıktada belirttigim gibi cod 2 multi oynarken bazen pc resetliyo hatta resetleede degil farklı bir sorun ekran gidiyor tak tak diye bi ses gelmeye başlıyo ama KASA HALA ÇALIŞIYOR ONDA RESETLEME YOK ve fanlar eskisinden 4 kat daha fazla çalışıyorlar gibi ses çıkarmaya başlıyor reset tuşuna basınca herşey normale dönüyor bu sorunun ısınmadan kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü cod 4-5-6 crysis pes gibi oyunlarda böle bir sorun vermiyor sadece bu sorunu cod 2 multi oynarken yapıyor ne oldugunu bir türlü anlayamıyorum genelde oynadıgım tek oyun oldugundan artık can sıkmaya başladı acaba ne gibi bir sorun olabilir ve birde arada bir oynayanlar bilir harita degişiminde donup kalıyor ve reset dügmesine basmaktan başka çare kalmıyor bu sorun hakkında bir yardımınız olursa çok memnun olurum arkadaşlar
arkadaşlar bu sorun hakkında bilgisi olan yokmu ?...
ekran kartı kilitliyor gibi everest programıyla ekran kartı ve işlemci ısılarını bir kontrol et istersen
quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyStar
ekran kartı kilitliyor gibi everest programıyla ekran kartı ve işlemci ısılarını bir kontrol et istersen
ısıdan kaynaklanan bir şey degil onları defalarca kontrol ettim sıcaklıklar normal..