Şimdi Ara

Cakmak girisini Pile Nasil Ceviririm? İceri Bak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskilerden kalma aracta flas diskle mp3 dinlemek icin almis oldugum bir fm verici var. Bu fm vericiyi. Pilli yada bataryali hale nasil ceviririm? Cakmak girisi kismini artik istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazın üstünde kaç Amper akım istediği yazıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylakmühendis

Cihazın üstünde kaç Amper akım istediği yazıyor mu?

Malesef hocam ama cok kucuk bir sey istedigime eminim. Cihazda ekran yok. Kumandasi yok. Sadece usb girisi ve microsd girisi var. Acayip dandik bir sey. Pil yada batarya olmak zorunda degil. Usb dende guce baglayip kullanabilsem isimi gorur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çakmak girişiyle çalıştığına göre 12v ile çalışıyordur muhtemelen usb ile besleyemezsin yani elinde 12v adaptör varsa + - sini bağla cihaza çalışır ya da evinde akü şarj cihazı varsa 12v küçük akülerden alabilirsin ya da biraz maliyetli olabilir ama 2 tane 1.5v pili seri bağla onu da 9v pille seri bağla 12v olur ama varsa voltmetren ölç bir derim ben de çok iyi değilimdir amatörüm hocam cihazın + - si ise çakmak girişine giren yerin en ucundaki bastırınca içeri kaçan yaylı taraf + kenarlarındaki kavisli çift tarafta bulunan yerler - olması lazım muhtemelen ama yinede içini açıp kontrol et bir derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylakmühendis

çakmak girişiyle çalıştığına göre 12v ile çalışıyordur muhtemelen usb ile besleyemezsin yani elinde 12v adaptör varsa + - sini bağla cihaza çalışır ya da evinde akü şarj cihazı varsa 12v küçük akülerden alabilirsin ya da biraz maliyetli olabilir ama 2 tane 1.5v pili seri bağla onu da 9v pille seri bağla 12v olur ama varsa voltmetren ölç bir derim ben de çok iyi değilimdir amatörüm hocam cihazın + - si ise çakmak girişine giren yerin en ucundaki bastırınca içeri kaçan yaylı taraf + kenarlarındaki kavisli çift tarafta bulunan yerler - olması lazım muhtemelen ama yinede içini açıp kontrol et bir derim.

Volt u ayarlanabilir adaptorler var. Onlardan birini 12 volta getirsem calisir yani? Super :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• denemekte fayda var kesin demiyorum ama büyük ihtimal çalışır akım yeterli olursa en az 1Amperlik adaptör al dene bi + - yi yanlış bağlama yanar cihazın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakin ne yapistirmislar
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.