Şimdi Ara

çakma z5500 (casperda) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
10.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

Arkadaşlar bu çakma z5500 creative m4500den iyimidir yaw? Çakma makma bilmem ama bu gidişle ben Z5500 almak için para biriktiremiyecem bari çakmasını alayım .

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

DTS si olmadıktan sonra ne yazar. Sırf kasası için mi alacağız? Doğan görünümlü şahin misali.

AC3 VE DTS var dostum. (dediklerine göre)

çakma z5500 (casperda)

Orijinalden alıntı: RUZGAR

ya koptum bu kadar mı özentilik olur ya zaten yapsalar yapsalar ancak taklidini yapmaya çalışırlar o da birşeye benzese bari

bmw görünümlü şahin misali :D:D:Dzuhaha

• yav dalga geçmeyin adamlar üstünü yapamayınca ne yapacak çakmasını yapacak ummalı bir çalışma gerçekleştirmişler bence tebrik etmeliyiz :P hatta bunlar logitech le anlaşma yapsınlar bi logitech z5500 çakma z5500 hediye :D:D:DD:D
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • işte çakma z5500 gitigidiyorda piyasaya dusmus 105tl fiyatı.Adamlar baya ovmus bass tıtretır garantisi gold master vay be :)))).

http://urun.gittigidiyor.com/DIVOOM-XFORCE-1H-5-1-SES-SISTEMI-MUTLAKA-BAKIN_W0QQidZZ19552878#aciklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASCAX -- 24 Ağustos 2009; 2:41:07 >

Ultimate Driving Machine

BMW
  • Marka o kadar ünsüz değil zaten ben Cebit te de görmüşdüm kendi sitelerinde resimleri de var zaten.
    buyrun
     çakma z5500 (casperda)

Ultimate Driving Machine

BMW
  • Hiç kimsede yokmu ya merak ettim baya ses kalitesi nasıl diye adamlar işi gücü bırakmış almışlar z5500 resmi onu yapmaya çalışmışlar Allahım ya

Kullanan varsa bi yorum yapsın öğreneelim şunun kalitesini

Yıldız Teknik Üniversitesi
    İnşaat Mühendisi
    2013 Girişliler

Lenovo Y500 SLI
  • harbiden ya bende merek ettim şimdi 100w diyor ama gerçekten veriyormu bu gücü

Ultimate Driving Machine

BMW
  • http://www.hepsibilgisayar.com/goldmaster-xforce1-ev-sinema-sistemi,pid13972

burada 130TL'den satılıyor. aslında Logitech X-540 almayı düşünüyorum ama fiyatından dolayı bu hoş gözüktü gözüme, hele ki gittidiyordaki fiyatı.. hehe
    MSI GT75 Titan 8SG Gaming Laptop / Intel Core i7 8750H (2.2GHz, 6 Core, 9MB L3 Cache) / G.Skill 64GB DDR4-3200MHz Ram / 8GB nVidia GeForce RTX 2080 / 17.3" FullHD 144Hz G-Sync IPS Panel LED Monitor / 32" Dell S3220DGF 165Hz QHD Monitor / 2 TB Samsung 970 Evo Plus SSD / 2*1.92 TB Corsair MP510 SSD / 2 TB Intel 760P SSD / 1 TB Intel 660P SSD / 7.68 TB Micron 5200 Eco SSD / Logitech G915 / Razer Naga Trinity

Sony Playstation 5 Pro / Xbox Series X / Nintendo Switch
  • al bakalım bi kullanıcı yorumu yap duruma göre bizde düşünelim

Ultimate Driving Machine

BMW
  • bn bu sistemin sesini casperda dinledim sesi kalteli bassları kuvvetli ve yumusak fakat son seste biras bozuyor
    ama öte yandan ses kalitesi logitech'den iyimidir bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 12 Kasım 2009; 19:30:23 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • Cakma z5500 kullanmaktansa ,orjınal x 540 kullanmayı tercıh ederım

Orijinalden alıntı: mawoix

az sonra aramızdan biri sorar bunu şahine bağlayabilir miyiz die

ESKİ NİCK = Arda_z5500 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bowers wilkins

vayy çakma ama fazlası var tweter yapmışlar logitechin düşünemediğini yapmış adamlar tebrikler

Çakma makma ama adım gibi eminim z5500 den daha sağlam ve sorunsuzdur bu sistem.
    z5500 topiğine bakıldığında artık sadece set ile ilgili arıza konuşuluyor.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.