Şimdi Ara

çakma şarj aleti kullandım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil işim vardı arkadaşın çakma şarj aletiyle prize şarja taktım telefonu telefon garipleşti dokunmatiği doğru düzgün çalışmıyor tuşkilidini sürükleyip açmam bile uğraştırıyor benı nasıl halledebilirim bu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack DanieL

Wento tipi çakma iPhone şarjı takarsan telefonun ... korsun

bi kere taktık hocam nerden bilelim çocuk 1 sened,r onla şarj edio bişey olmuo die taktım
  • eniştem çakma şarj ileti yüzünden 3gs'in boardunu yaktı. iyi kurtarmışsın
  • Benim Peder 1 yildir cakma sarj kullaniyor 3GS de tik yok. Bence senin sanssizligin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Benim Peder 1 yildir cakma sarj kullaniyor 3GS de tik yok. Bence senin sanssizligin

aynen hocam arkadaşda 4 de bir yıldır kullanıyor ben taktım gitti telefon bu arada benımki 4s yokmudur ki bi çaresi bunun
  • Şarjdan çıkarınca düzelmesi lazım dokunmatik sapıtması. Siz çıkardığınız halde devam ediyor mu yoksa şarjdayken mi kullanıyorsunuz?

• tuş kilidini açmaya çalışırken ters yöne itiyorsa çakmanın önde gidenidir, telefonu yakabilir
  • Arkadaslar kafama takildi. Bu konu usb kablosu ile mi, yoksa sadece prize takilan sarj aparati ile mi alakali?

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Arkadaslar kafama takildi. Bu konu usb kablosu ile mi, yoksa sadece prize takilan sarj aparati ile mi alakali?

Kablo değil de şarj aparatı yapar,ne yaparsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 tl ye orijinal sarj satılır

• 4S için alabileceğim AC şarj cihazı öneriniz varmı?
  • Arkadaşım bi retore et bakalım düzelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Şarjdan çıkarınca düzelmesi lazım dokunmatik sapıtması. Siz çıkardığınız halde devam ediyor mu yoksa şarjdayken mi kullanıyorsunuz?

çıkardığım halde devam ediyor hocam ekran milim yukarı kaıyor bazen bazen sol tarafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

quote:

Şarjdan çıkarınca düzelmesi lazım dokunmatik sapıtması. Siz çıkardığınız halde devam ediyor mu yoksa şarjdayken mi kullanıyorsunuz?

çıkardığım halde devam ediyor hocam ekran milim yukarı kaıyor bazen bazen sol tarafa

Ben 3gs ile kullanırken şarjdan çıkarınca normale dönüyordu. İnşallah sizin cihazda kalıcı zarar vermemiştir. Restore yaparsanız belki düzelebilir.

• quote:

quote:

quote:

Ben 3gs ile kullanırken şarjdan çıkarınca normale dönüyordu. İnşallah sizin cihazda kalıcı zarar vermemiştir. Restore yaparsanız belki düzelebilir.

durum öyle gösteriyor akşama restore yapacağım düzelmezse

• aynı içerikte 10larca konu var her seferinde çakmasından uzak durun diyoruz. 1000 liralık tel alan halkım bir şarj aletine 10 lirayı çok gördüğünden bu ve bunun benzeri konu çok açılacak gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

aynı içerikte 10larca konu var her seferinde çakmasından uzak durun diyoruz. 1000 liralık tel alan halkım bir şarj aletine 10 lirayı çok gördüğünden bu ve bunun benzeri konu çok açılacak gibi geliyor.

yazdığımdan net olarak anlayamadın heralde hocam bende biliyorum çakmasının zararlı olduğunu ve kullanmıyrum sadece telefonun şarjı bitti acil olarak arama yapmam lazımdı 7-8 dakika arkadaşın şarj aletini alıp kullandım olay bu yani fikrin varsa söylersin yoksa bişey demezsin herşeye bir eleştiri yapma çabası almış başını gitmiş
  • patladığı bile oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

aynı içerikte 10larca konu var her seferinde çakmasından uzak durun diyoruz. 1000 liralık tel alan halkım bir şarj aletine 10 lirayı çok gördüğünden bu ve bunun benzeri konu çok açılacak gibi geliyor.

yazdığımdan net olarak anlayamadın heralde hocam bende biliyorum çakmasının zararlı olduğunu ve kullanmıyrum sadece telefonun şarjı bitti acil olarak arama yapmam lazımdı 7-8 dakika arkadaşın şarj aletini alıp kullandım olay bu yani fikrin varsa söylersin yoksa bişey demezsin herşeye bir eleştiri yapma çabası almış başını gitmiş

fikrim şu; restoreda düzelmezse garantiye, garantisi yoksa geçmiş olsun araya 3 - 5 kuruş sıkışmış demek.

• Bi arkadaşım 3g'sini yakmıştı "Turkcell"den almış Turkcell tabelası olan her yeri tim sanıyolar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.