Şimdi Ara

Çakma Saat Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok şükür durumum iyi, gezmeyi ve giyinmeyi de severim.

Ama bu saatlere hiç ilgim yok, hoşuma gidiyor görüntüleri, güzel duruyor ama tutup da 2-3 bin TL vermek istemiyorum beğendiğim saate. Gidip güzel çakmasını yapan bulsam alıp taksam 100-150 lira neyse artık. Mantıklı mı sizce ?

Sonuçta tek işlevi saati söylemek o da telefonda vs. her yerde yazıyor zaten. Görüntüsü desen o kadar para etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 9 Aralık 2015; 2:05:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saat erkeğin en önemli aksesuarıdır. 150-200 TL 'ye de gayet güzel orjinal ürünler var. Ha dersen 500-600 tl vermem saate, 150-200 TL'ye çok güzel replikalar var.
  • Zaten gereginden fazla para vermek israftir bana göre saate.100 liralik saatte zamani gosteriyor 3.bin liralik saatte. Ha gidip on onbes liralik seyleri al demiyorum ama bin tl frlanda verme. Tabi bnm bakis acim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Saat erkeğin en önemli aksesuarıdır. 150-200 TL 'ye de gayet güzel orjinal ürünler var. Ha dersen 500-600 tl vermem saate, 150-200 TL'ye çok güzel replikalar var.

Hocam yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Benim için görüntüsü önemli yani üstündeki zaman bozuk olsa bile umrumda değil. Veya şöyle özelliği var vay efendim içinde bu taş var gibi şeylerle ilgilenmiyorum.

Hoş bir görüntü, kolumu rahatsız etmesin, sağlıklı bi malzemesi olsun yeterli. Bu şekilde replikalar var mı? Varsa nerelerde bulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBrownstone

quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Saat erkeğin en önemli aksesuarıdır. 150-200 TL 'ye de gayet güzel orjinal ürünler var. Ha dersen 500-600 tl vermem saate, 150-200 TL'ye çok güzel replikalar var.

Hocam yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Benim için görüntüsü önemli yani üstündeki zaman bozuk olsa bile umrumda değil. Veya şöyle özelliği var vay efendim içinde bu taş var gibi şeylerle ilgilenmiyorum.

Hoş bir görüntü, kolumu rahatsız etmesin, sağlıklı bi malzemesi olsun yeterli. Bu şekilde replikalar var mı? Varsa nerelerde bulabilirim.

Hocam rica ederim. Ben de işe girmeyi hedefliyorum bu hedeflerim arasında yaptığım listelerden en başı saatler çekiyor aynı şekilde. Geçen gün bir saat dikkatimi çekti, birazdan vereceğim adı instagramda bulup ürünlere bakın bi isterseniz. Sadece bu değil bunun gibi binlerce saat satan hesap var.

Mesela ben bu modeli alacağım ilk vakitte :

Çakma Saat Alınır Mı?

edit: hdsaat miş adres incele istersen.

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    daniel klein diye ünlü bir saat markası yok aslında.Calvin Klein'in çakması saat.Sadece trendyol,morhipo gibi sitelere toptan verip Kendi sitelerinde fiyatı şişiriyorlar.Aşırı dandik bir marka.İç mekanizması vs.Çalışmıyor zaten.Onun yerine yurtdışı sitelerinden ucuz replika bulabilirsiniz.

Fikir vermesi açısından şu konuyu takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_110029188/tm.htm

Edit:Daniel klein'e 119tl yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 9 Aralık 2015; 3:28:17 >
  • Benim de pek saat alışkanlığım yoktur ama geçen Kliksa indirimine denk gelince Swiss marka bir saati çok uygun fiyata kapattık forumca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Fossil saat alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

100 liralık saatle 3000 liralık saat aynı işi yapıyor demiş adam ya, bilginizin olmadığı konularda fikriniz de olmasın rica ediyorum, 100 liralık saati içi açılmadan 30-40 yıl kullanip torunlarina birakabilecek misin?

Hocam işte bundan bahsediyorum. Ben 5-6 yıl kullanayım sonra çöp olsa da umrumda değil yani. Torunuma falan bırakmak gibi niyetim yok.

Bu arada diğer yorum yazan arkadaşlara teşekkürler

• Saat taktıktan sonra bütün kızlar no sunu verdi

• zencilerden alsana
  • Aliexpressten almanı öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.