Şimdi Ara

çakma kablo ile şarj etmek için gerekli tweakı bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilen varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

• Güzelmiş :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen çok fena 1 tl maliyeti olan kabloyu 80 tl ye almam alan alsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

aynen çok fena 1 tl maliyeti olan kabloyu 80 tl ye almam alan alsın :)

Orada maliyetine bakarsan işin fena

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakmak zorunda hissediyorum kendimi :) milyon dolarım olsa almam o kabloyu apple yalandan dolandan ''çakma kablo kullandı telefonu patladı'' haberleri yayıyor sağa sola sinirlerim daha cok bozuluyor
  • Unauthorized Lightning Cable Enabler veya
    Support Unsupported Accessories 8
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    birincisi yok ikincisi ise olmuyor hocam taktığımda aynı hatayı alıyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• apple'ın sağa sola duyurduğunu sanmıyorum açıkcası. Çakma şarj aleti ve kablo kullanarak ip5 cihazını pert etmiş bir arkadaşım var. Keza aynı şekilde benim de cihaza takılıyken kablo eridi,çok şükür zarar gelmedi telefona. 80 lira vermek tabii ki çok, onun yerine garantili kablolara 20-30 lira vermek en mantıklısı
  • Ayrıca, Support Unsupported Accessories 8 tweak kurup aynı hatayı aldığınızda, birkaç kere kabloyu çıkarıp takınca oluyor.
  • Sacmalamissin , iyi kablo kötü kablo diye bisey var tabiki. Telefonuna , ozelliklede bataryana zarar vermek istemiyorsan kaliteli malzeme kullanacaksin. En iyisi orjinal kullanmak. Benim anlamadigim 1500-2000 liralik cihaz alip boyle kucuk hesaplar yapmak nedir? O zaman butcene uygun bir telefon kullansana. Dandik kablo seni daha buyuk zarara ugratir uzun vadede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barocker kullanıcısına yanıt
    Kullandığım cihaz 2500 tlye alındı. Abim almıştı iki sene önce. Ben ondan 600 tlye alfım. Bütçeme uygun bi cihaz bu? Forumdakilet nefen hep kendi görüşlerini başkalarına dayatmak zorundaki? Param yok değil var alabilirim ama istemiyorum kimseyi enayi yerine loymaya hakları yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Kullandığım cihaz 2500 tlye alındı. Abim almıştı iki sene önce. Ben ondan 600 tlye alfım. Bütçeme uygun bi cihaz bu? Forumdakilet nefen hep kendi görüşlerini başkalarına dayatmak zorundaki? Param yok değil var alabilirim ama istemiyorum kimseyi enayi yerine loymaya hakları yok

Yani adamlar 2500 liraya telefon satarken enayi yerine koyulmuyorsunda 50 liraya kablo sattiklari icinmi enayi yerine koymus oluyorlar. Sonucta kalitesiz kablo cihazina zarar verecek bu 2+2=4

Ferrari kullanan adam benzin parasini dert ediyorsa bu iste bir yanlislik vardir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.