Bildirim
Cakma Emeil Telefona Pasaport İşleme ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
telefonun kendi orjinal imeisi duruyosa ki arkada yazması lazım heralde hiç bakmadım. gidip kayıt ettirebilirsin . tr kayıtlı olduktan sonra her turlu guncelleme sorunsuz olur zatne. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nighdoria
Arkadaşlar Merhaba Geçtigimiz Ay S3 Aldım Ama Cakma İmei Klonlanmış Abim 1 hafta Sonra almanyadan Gelecek Telefonu Pasaporta Kayhıt ettirebilirmiyim ? Birde Diger merak ettigim soruda Şu Telefonum Şuan 4.1.1 Pasaporta İşlettikten Sonra Versiyon yükseltmesi Yapabilecemkiyim ?
O telefona bir kere imei çakılmışsa asla ilk günkü haline dönmez eski imei çakılsa bile. Her güncelleme de şebeke gider yeni imei çakılması gerekir.
Kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aydink_1903
quote:
Orijinalden alıntı: Nighdoria
Arkadaşlar Merhaba Geçtigimiz Ay S3 Aldım Ama Cakma İmei Klonlanmış Abim 1 hafta Sonra almanyadan Gelecek Telefonu Pasaporta Kayhıt ettirebilirmiyim ? Birde Diger merak ettigim soruda Şu Telefonum Şuan 4.1.1 Pasaporta İşlettikten Sonra Versiyon yükseltmesi Yapabilecemkiyim ?
O telefona bir kere imei çakılmışsa asla ilk günkü haline dönmez eski imei çakılsa bile. Her güncelleme de şebeke gider yeni imei çakılması gerekir.
Kolay gelsin
Deymez Diyorsunuz Yani Hocam Dogrumudur ? Bunun kırdırma gibi Veya ne biliyim sıfırlama gibi bir Durum Söz konusu degilmi ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- numara engelli değil ama telefon çalmıyor
- şarj usb bağlantı noktasında nem veya yabancı madde algıladık
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- telefonda kopyala yapıştır yapamıyorum
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- klavye sesi kapatma
- galaxy f55
- oyun telefonu
- waiting for miracast connection ne demek
- vowifi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X