Bildirim
Cakkıdı (ç)alıntımı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
programın adı ne -
Robin Williams dan çalıntı. -
benden başka benzeten olmadı heralde , ama bence kesinlikle o parçadan esinlenilmiş...
@hærun reason4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 17 Kasım 2009; 23:49:16 > -
çalıntı olsa ne olur olmasa ne olur artık. Tüketildi ve bitti. Bu şarkının özgün ve sanatsal bir yönü yok ki eleştirilsin -
öyle olmaz böyle olur ezik demiş resmen -
onu bunu bırakta bu videoyu gerçekten sen hazırladıysan zaten aşmışsın olayı salla bunları kendi bestelerini yap
-
quote:
Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim
onu bunu bırakta bu videoyu gerçekten sen hazırladıysan zaten aşmışsın olayısalla bunları kendi bestelerini yap
ehuem..yapıoz bişeyler de..beğenmiom ben kendi saçmaladıklarımı...ama zevk için yapıyorum...
http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=669697&content=music
buyur :P
-
dumtısdumtıs diye giden müziklerin hepsi birbirine çakıyoki amaaan birbirinden çakma ki nerden ayırt ediyonuz siz bu başka bu başka diye.bana hepsi aynı geliyo sallamadığım için olabilir belkide... -
cidden programın adı ne ?
bunla ugrasmaya deger yahu -
Program "reason 4" -
Çalıntı olsa ne yazar? Zaten berbat bir şarkı -
bence alıntı :) gerçekten benziyor. türkiyede zaten bir çok şey kopya. çoğu meşhur dediğimiz sanatçılarımız da kopya. alın bir örnek:
sesiyle çok beğenilen kopya sanatçımız ( sanatçı değil aslında okuyucu denmeli. çünkü şarkı besteleyip söyleyen kişiye sanatçı denir. serdar ortaç' ı ayrı tutuyorum. dımtıs dımtıs ritme birbirinden alakasız söz öbeklerini sıralayıp ortaya şarkı benzeri şiir gibi ama şiire de benzemeyen söz grupları çıkaran serdar ortaç da kendi fikrimce sanatçı değil)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 18 Kasım 2009; 2:13:34 >
-
verdiğin parçayı dinlemedim bile, ama zaten bunun melodisini kenan doğulu kendisi yazmadı ki. yabancı bir parçadan alıntı.
albüm kapağında bulabilirsin hangi parça olduğunu, belki senin verdiğindir. adam zaten "ben yaptım" diye gezmiyor, gitmiş gayet yasal, izinli bir şekilde almış yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: löpçük
verdiğin parçayı dinlemedim bile, ama zaten bunun melodisini kenan doğulu kendisi yazmadı ki. yabancı bir parçadan alıntı.
albüm kapağında bulabilirsin hangi parça olduğunu, belki senin verdiğindir. adam zaten "ben yaptım" diye gezmiyor, gitmiş gayet yasal, izinli bir şekilde almış yani.
muzik - sezen aksu,
düzenleme - mustafa ceceli -
Paylaştığın linkteki parçaları sen yaptıysan, takdir ettim. Bence bunu değerlendirmelisin, yaptığın parçaların çoğu hoşuma gitti. Umarım bu işi geliştirmeye devam edersin, ben de amatör olarak olsa da mixler yapıyorum ama seninkilere hayran kaldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Paylaştığın linkteki parçaları sen yaptıysan, takdir ettim. Bence bunu değerlendirmelisin, yaptığın parçaların çoğu hoşuma gitti. Umarım bu işi geliştirmeye devam edersin, ben de amatör olarak olsa da mixler yapıyorum ama seninkilere hayran kaldım.
Sağol, ben pek beğenemiyorum kendi yaptıklarımı, hepsi sanki yarım gibi yada ne biliyim işte olmamış gibi...
kafayı takmıştım bi ara, şimdi eskisi kadar ilgilenemiyorum, ama kazandığım birikim duruyo tabi... -
Adamların tarzı o copy paste . -
-
mal bi popçu mal niggalara neden özensin
Benzer içerikler
- damat halayı sözleri
- en yüksek oktav türk sanatçılar
- spotify gizli oturum nedir
- korna sesi ile başlayan şarkı
- mezuniyet müzik listesi
- spotify hifi
- youtube mp3 indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X