Şimdi Ara

Cakkıdı (ç)alıntımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mal popçu mal niggaya özenmeyecekte kime özenecek?
    youtube kanalında o küfürü sen mi ettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 18 Kasım 2009; 14:15:16 >
    MSI Z77A-G43 // Intel i7 2600K // Zotac gtx670 4GB // 8GB Gskill RipjawsX 1866 Mhz // Sandisk 120GB Extreme SSD // 1TB WD Caviar Blue HDD // Thermaltake TR2 700W PSU // Corsair Hydro H100i // Corsair Carbide 400r Kasa // 23" LG Cinema 3D Monitor D2342P
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

mal popçu mal niggaya özenmeyecekte kime özenecek?
    youtube kanalında o küfürü sen mi ettin?

PSN: GankstaPlaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Cakkıdı (ç)alıntımı

sibel can lale devri Madonna Love Don't Live Here Anymore

çok beğenilen sanatçı sibel can

özcan deniz canım eros ramazzotti solo ieri

daha bunun gibi bir çok çalıntı klip:

Nem – yarım kalan hayaller yaşındayız =====Into the fire – Thirteen Senses
    Doğuş – Yalnızım =======DJ Shadow & James Lavelle (UNKLE) Feat. Thom Yorke – Rabbit in Your Headlights

bizim sanatçıların rezillikleriizleyin

son olarak da kendimce sanat dünyasından ilk başta uzaklaştırılması gereken, hatta TC vatandaşlığı elinden alınıp sınır dışı edilmesi farz olmuş sanatçı: Serdar Ortaç

izleyin.................................................................izleyin

serdar ortaç- SOR...............................................Son de Sol-Brujería (2005 ispanya Eurovision)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 18 Kasım 2009; 16:49:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caneker

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Paylaştığın linkteki parçaları sen yaptıysan, takdir ettim. Bence bunu değerlendirmelisin, yaptığın parçaların çoğu hoşuma gitti. Umarım bu işi geliştirmeye devam edersin, ben de amatör olarak olsa da mixler yapıyorum ama seninkilere hayran kaldım.

Sağol, ben pek beğenemiyorum kendi yaptıklarımı, hepsi sanki yarım gibi yada ne biliyim işte olmamış gibi...
    kafayı takmıştım bi ara, şimdi eskisi kadar ilgilenemiyorum, ama kazandığım birikim duruyo tabi...

Bence gayet güzeller, biraz daha üstüne düş bu işin. Bundan sonra sitenin takipçisi olacağım haberin olsun, yeni parçaları bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.