Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Çakı Kullanan Var Mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
86.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde rahmetli dedemden kalan bi cakım baya eski ama hiç iyi bakamadım işteyim eve gidince belki ss atarım
  • çelik
    fiber
    taş
    pirinç
    turuncu

Çakı Kullanan Var Mı?
  • bu foto daha güzel küçüldü.
    powertoy foto resizer ile

Çakı Kullanan Var Mı?
  •  Çakı Kullanan Var Mı?
  • keyif budur

Çakı Kullanan Var Mı?
  • Merhabalar bende bir çakı almak istiyorum

Çakı Kullanan Var Mı?

Bunun tasarımı çok hoşuma gitti İzmir'de alabileceğim biryer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Ya ben çakı değilde şöyle ufak bir sustalı tarzı birşey istiyorum malum çevre it kopuk dolu şöyle sakat bir yere giderken alayım dedim ama nette satışı yok yasadışı mı oluyor acaba?

Tahtakale tarzı bi yerden almıştım .yasak falan değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vıctorınox ları nereden bulabiliriz eminönü tahtakalede nerelerde vadır
  •  Çakı Kullanan Var Mı?

Çakı Kullanan Var Mı?

Çakı Kullanan Var Mı?

Çakı Kullanan Var Mı?

Çakı Kullanan Var Mı?

Çakı Kullanan Var Mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

vıctorınox ları nereden bulabiliriz eminönü tahtakalede nerelerde vadır

İşaretlediğim yerde yukarı doğru çıkarken yolun kenarında çok küçük bir kırtasiye var.
    Camekânında görürsün zaten çakıları. Orası oldukça ucuzdu. Fiyatları güncellemediyse şanslısın.
    Gidersen fiyat bilgisi ver bi zahmet.

Çakı Kullanan Var Mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

vıctorınox ları nereden bulabiliriz eminönü tahtakalede nerelerde vadır

İşaretlediğim yerde yukarı doğru çıkarken yolun kenarında çok küçük bir kırtasiye var.
    Camekânında görürsün zaten çakıları. Orası oldukça ucuzdu. Fiyatları güncellemediyse şanslısın.
    Gidersen fiyat bilgisi ver bi zahmet.

Çakı Kullanan Var Mı?

hocam bugün eminönünde işim vardı eniştemde meraklıdır çakılara onu bi arıyım dedim karaköyde tanıdığı varmış gittim dukkana fiyatlar internette neyse o neyse biraz model baktım çok parada vermek stemiyorum

çocukla biraz muhabbet ettim genç bi delikanlıydı zaten o da kullanıyomus bi model onda sadece bıçak testere vardı bana biraz sade geldi

ben bi model beğendim

http://www.sportcity.com.tr/Victorinox-Huntsman-Caki,PR-15009.html

Çakı Kullanan Var Mı?

istediğim herşey vardı hoşumada gitti kasaya gittim işte abi eniştem selam söledi falan filan adam 70 e indi abi öğrenciyim az param var almışken iyi bişe olsun filan 65 e indi ben cebimden 55 lira çıkardım abi son param ne sein dediğin ne benim dediğim olsun filan adam baktım ağlamaya başladı gerçekten kurtatmıyo o fiyata şu ana kadar hiç satmadım filan dedi

sonunda 60 tl ye anlaştık valla iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum yalnız alet dehşet birşey 2 yılda garantisi var

• BEKLEYİN AKŞAMA FOTO KOYCAM
  • Çaki mi ne o kıro gibi

• Bi akrabam Fransa'da şu an şipariş ettim, alabilirse şundan getirecek:

Çakı Kullanan Var Mı?

Edit: Türkiye'de biçakçim.com'da 60Tl. (ebay'la kıyaslayınca aynı fiyat. Kargo da ücretsiz)

www.bicakcim.com
    Opinel Outdoor Çakı No.8 Sandvik Çeliği Turuncu Saplı
    http://www.bicakcim.com/v1/opinel-outdoor-caki-no8-sandvik-celik-plastik-turuncu-sapli.html

Genellikle dağcılar ve paraşütçüler içinmiş. Tırtıklı kısmı paraşüt ipini kesmek için.
    Ayrıca sapı 110db ses çıkaran düdük. Kazazedenin sesini duyurabilmesi içinmiş.

ebay'da 29$.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 30 Ekim 2013; 14:42:45 >

• Melesef üstteki çakıyı aldıramadım. Havaalanında alırım diye düşünmüş ama sadece el bagajı ile döndüğü, uçağın içine alamayacağı için olmadı.

Koleksiyonumun son hali. Geleneksel çakıları toplamayı seviyorum.
    İlk mesajı güncelledim.

Çakı Kullanan Var Mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord of law

ÇAKI MERAKI BENDEDE VAR ARKADAŞLAR KOLLEKSİYONUMU SİZİNLE PAYLAŞAYIM DEDİM.GÜN GEÇTİKÇE ÇAKI ÇEŞİDİMDE ARTAÇAK ZAMANLA YENİ RESİMLERİ PAYLAŞIRIM.
    SOLDAN İTİBAREN SAYACAK OLURSAK.
    1.WALTER KÜÇÜK ÇAKI
    2.MARKASINI BİLMİYORUM HATIRA BİR ÇAKI
    3.VİKTORİNOX
    4.KAMA ÇAKI
    5.BURSA ÇAKISI(ERİŞEN USTANIN)
    6.SOLİNGEN(ALMAN)
    7.OPİNEL İNOX 8
    8.OTOMATİK MEKANİZMALI ÇAKI
    9.OTOMATİK MEKANİZMALI ÇAKI

Çakı Kullanan Var Mı?

O soldan ikinci metalik cakiyi nerden buldunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Çakı kullanmayı küçüklüğümden beri severim. Rahmetli dedemin boynuz saplı bir bursa çakısı vardı. Yanından hiç ayırmazdı. Gerektiğinde usulca cebinden çıkarır, kullandıktan sonra güzelce siler kaldırırdı. Belki ondan kalmıştır bende de çakı sevgisi. Her zaman cebimde bir çakı vardır. Şimdilik 6 çakım var(Opinelin birini dayıma verdim). Çoğu hediye. Bundan sonra daha bi ısrarla telep etmeyi düşünüyorum.
     Çakı Kullanan Var Mı?

Çakı Kullanan Var Mı?

Opinel'ler Fransız malı (hiç sevmem Fransızları, boykotum hâlâ devam ediyor ama çakı biriktiriyorsan bir tane Opinel'in olacak) 100 yıldan fazladır dizaynı değişmeden üretiliyor. Keskin olan ağız kısmının şeklini yeniçeri kılıçlarının eğiminden almıştır. Bu eğime dünya literatüründe de "yatağan" denmektedir.
    Sart ağaçtan (gürgen, zeytin) sapı vardır. Çeliği İsviçre çeliğidir, aşırı keskindir.
    Yüzünün menteşesinde bulunan bilezik, çakıyı sağlamlaştırır. Aynı zamanda dönebilir. Bu çakıyı güvenli yapar. Açıkken kapanmasını, kapalıyken de açılmasını engeller.
    1 numaradan 12 numaraya kadar numaralandırılırlar. Numaradaki sayı genellikle yüz kısmının cm cinsinden uzunluğudur. Bendekiler 7 numara.
     Çakı Kullanan Var Mı?

Çakı Kullanan Var Mı?

Çakı Kullanan Var Mı?

Çakı Kullanan Var Mı?

Wictorinox çakılar İsviçre'nin en meşhur çakısıdır. Bu çakı burada da satılmasına rağmen, İsviçre'den hediye olarak getirildi.
     Çakı Kullanan Var Mı?

Bunu eşim için almıştım. Bazen çantasında taşıyor.
     Çakı Kullanan Var Mı?

Bunu da kayınpederim hediye etti. Ona da başkası vermiş. Veren kişi + işaretini haça benzettiği için kazımış.
     Çakı Kullanan Var Mı?

Çakı Kullanan Var Mı?

En eski çakım. Teyzeme İsviçre'de bulunan bir yakını getirmişti. Yıllarca istedikten sonra en sonunda bana vermek zorunda kalmıştı.
     Çakı Kullanan Var Mı?

Eşimin evlenmeden önce çantasında güvenlik amacı ile taşıdığı çakı.
     Çakı Kullanan Var Mı?

Bundan sonra edineceğim çakılarımı ilk mesaja ekleyeceğim.

Ekleme:Kasım 2013
    İspanya'da Toledo bıçak ve çakıları ile meşhurmuş. Bunu oraya giden bir yakınım geçen sene getirdi.
     Çakı Kullanan Var Mı?

Malatya'nın meşhur çakılarından. Fiber-pirinç sap.
     Çakı Kullanan Var Mı?

Sivas imalatı boynuz sap ama işçilik zayıf.
     Çakı Kullanan Var Mı?

İthal aşı çakısı Columbia marka.
     Çakı Kullanan Var Mı?

Pazardan 5 liraya aldım Sürmene diyor ama dandik biraz.
     Çakı Kullanan Var Mı?

Koleksiyonun son hali:
     Çakı Kullanan Var Mı?

Kırmızının beyazı bende de var

• Ah be kardeşim bunlar oyuncaktan farksız eyerki iyi bir koleksiyonun olmasını istiyorsan stiletto çakı olması şart çakıların özelikleri vardır stiletto çakısın orjinelini bulursan ete giriş anında kanı zehirler .Tabancadan bile daha tehlikeli.İtalyan mafyası Al Capone Al Catraz cezaevinden kaçma girişiminde bulunurken bu sustalı çakı ile tam 8 gardiyanı öldürmüş.Bacağa bile isabet etse,kesin mezara teslim birşey bu.Çok ince ve uzun olmasından dolayı kesmedik toplar ve atar damar bırakmıyor.Üstelik alaşımından dolayı kanı da zehirleyerek düşmanı öldürüyor.Ülkemizde yasak olan bu çakı,Amerika,İsrail ve İtalya gibi ülkelerde satılıyor ruhsat karşılığı

genelde büyük mafya şeflerinin,profosyonel katillerin ve gizli servis mensuplarının kullandığı bir bıçak bu.Yapılan anketlerde tabancadan bile daha ölümcül bir silah olduğu konusunda uzmanlar hemfikir.Bu sustalı bıçağın mucidi İtalyan mafyası herzamanki gibi Ortalama fiyatı 3,000-4,000 dolar civarında.Özel siparişle İtalya'da üretiliyor.İçindeki tüm malzemeler çok kaliteli,paslanmaz ve kırılmaz değerli madenlerden yapılıyor.Betonu bile delme özelliğine sahip bir bıçak bu.Ona göre üretiliyormuş.Yani polat'ın çakısı bunun yanında tırnak makası olur anlayacağınız

Bu tür çakıların avantaj ve dezavantajları vardır,
    dezavantajları,
    1-Ağırdırlar , cebinizde taşımak çok zordur ve kaba dururlar.
    2-Keskin değildirler
    3-Pahalıdırlar (el yapımı, orjinal Palermo menşeili olanlar)
    4-Çok narindirler, eğer devamlı oynarsanız bıçağı tutan pim bir müddet sonra yalama olur.
    5-Emniyetleri zayıftır, cebinizde açılabilirler
    Avantajları
    1-Uzun olduklarından hasmınızı kolayca yanınıza yaklaştırmazsınız.
    2-dengelidirler
    3-bıçak açılırken çıkan ses muhteşemdir
    4-son derece estetikdirler.
    5-tamamen delmek üzere yapıldıklarından ucları çok sivridir, deldiğiniz yerden kolayca çıkarabilirsiniz.

• Koleksiyonun son hali:
     Çakı Kullanan Var Mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lord of law

ÇAKI MERAKI BENDEDE VAR ARKADAŞLAR KOLLEKSİYONUMU SİZİNLE PAYLAŞAYIM DEDİM.GÜN GEÇTİKÇE ÇAKI ÇEŞİDİMDE ARTAÇAK ZAMANLA YENİ RESİMLERİ PAYLAŞIRIM.
    SOLDAN İTİBAREN SAYACAK OLURSAK.
    1.WALTER KÜÇÜK ÇAKI
    2.MARKASINI BİLMİYORUM HATIRA BİR ÇAKI
    3.VİKTORİNOX
    4.KAMA ÇAKI
    5.BURSA ÇAKISI(ERİŞEN USTANIN)
    6.SOLİNGEN(ALMAN)
    7.OPİNEL İNOX 8
    8.OTOMATİK MEKANİZMALI ÇAKI
    9.OTOMATİK MEKANİZMALI ÇAKI

2.çakıyı nerden buluruz hocam up up upuup

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.