Şimdi Ara

Cahillikler Kitabı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fos, popüler kültüre atfen yazılmış bir kitap..Okudum toplasan 5 sayfa ilginç ve güzel bilgi vardır..
  • Kitabı bugun alacaktım ama içini biraz göz gezdirdim. Gercekten bos bir kitaba benziyor. Zaten internetten yorumlarına da baktım pek begenen olmamıs.
  • kitabı sahaflar çarşısından aldım.okumaya başladım güzel bi kitap valla tavsiye ederim.arkadaşların dediği gibi de sallama bilgiler olduğunu düşünmüyorum.gayet bilimsel açıklamalarla desteklenmiş.
    şu soruya çoğu kişi aynı yanlış yanıtı verir sanırım'Dünyadaki en uzun dağın adı nedir?'

not:yanıt everest değil
  • en hoşlanmadığım tarz yazı/kitap bunlardır.

Everest dünyanın en büyük dağı değildir.nedenmiş klimanjaro dağı daha büyükmüş çünkü enlemesine olarak çok daha genişmiş everestten yani hacimsel olarak daha büyükmüş.Ama everest en uzun dağıymış en büyük değilmiş

tamam doğru yazıyor da orda kastedilen dağın uzunluğudur.burda cahillikten çok sözcüklerin yanlış kullanımı falan bahsedilmiş.Kitabın geneli bu şekilde gidiyor...

yani bu kitap 4 burun deliğiniz var diyorsa farklı şeyler beklemeyin.gidip de burunun iç kısmında bilmem neresinde olan delik midir hava kesesi midir ondan bahsediyor.

kısacası hep sözcük oyunları var
  • everest konusunda büyük bir yanlış anlaşılma var.

everest deniz seviyesinden en yüksek dağdır.

kitapta bahsedilen ise deniz dibindeki başlangıç noktasından hesaplanarak yapılmış bir ölçümdü yanlış hatırlamıyorsam
  • NTV yayınlarının baştan savma bir kitabı basacağını sanmıyorum elime geçmedi henüz kitap ama bu düşüncede değilim.Siz ön yargıyla yaklaşıyorsunuz bence.
  • Kitabı 2 günde bitirdim. Hoş bir kitap. Ayrıca, kitabın sonunda Türk çevirmenler tarafından, bir kaç bilgi eklenmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flightoficarus

Kitabı 2 günde bitirdim. Hoş bir kitap. Ayrıca, kitabın sonunda Türk çevirmenler tarafından, bir kaç bilgi eklenmiş.

Osmanlı Padişah sayısı ile ilgili olanlar falan değil mi?Ben de şaşırmıştım çünkü koymaz yabancılar
  • yorumlara göre okunmaması daha yaralı olan bi kitap gibi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.