Şimdi Ara

Cahil insana laf anlatmak çok zor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisiyle dini bir konuda muhabbetimiz oldu batil bir inanci dinimizin emrettigi birsey olarak benimsemis ve bu konu uzerinde kendi bildiginde gidiyor anlatmaya calisiyorum batil inanc oldugunu nasil ve nereden bir bilgi aldiysa dusunceleri degismiyor simdi konustugumuz konuyuda buraya yansitmak istemiyorum buyuk ihtimal burdanda cikacaktir ayni dusuncede olan.

Uzun lafin kisasi siz siz olun cahil insanla sakin sohbet muhabbet etmeyin yanlis bildigini bir turlu kabullenmiyor ne zormus cahil insana laf anlatmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam

• Tmm.

• En azından denemen lazim dogru bilgiyi tebliğ etmen lazım sonrasini karsindakinin keyfi bilir

• cahil adama laf anlatılabilir, cahil adam boştur daha doldurulmamıştır, laf anlatabilirsin

dediğin kişi o düşünceye tapınmıştır artık kendi adı kadar emindir bildiğinde, bu tür kişilerede anlatarak veya cevap vererek değil soru sorarak sıkıştırmak lazım
  • Sende einstein olduğun için bunu üşenmedin buraya yazdın zaten dimi aq
  • Aynı şekilde 2 yaşından beri beynine müslümanlık kazınmış olan insanlara da bazı şeyleri anlatmak zordur. Tek gerçek benim bildiğim, gerisi yalan!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar çok zor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok boş adamsınız lan daha konuyu bile buraya yazmadan millet cahil diye kendi kendinize atarlanıyorsunuz.

Gidin kafanızı duvara falan vurun burda böyle boş konu açacağınıza.

• Cahillik kötü bir şey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.