Şimdi Ara

ÇAGRI YONLENDİRME KENDİLİGİNDEN AKTİFLESMİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sacmaliga bakin arkadaslar ya 2.3 kurduktan sonra ayarlarda geziniyordum cagri yonlendirme ulasilamiyorsa yonlendireye tanimadigim bi numara atamis. devre disi birak diyorum operatorunuz cagri yonlendirmeyi devre disi birakmayi desteklemiyor dedi saka gibi ya... tel kapali oldugunda elalemin adamini arayacaklar! aptalliga bakin! kendi nomu yazinca da operatorden beklenmeyen yanit diyor. of 2.3 of mms sorunum da var zaten keske yuklemeseydim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Sacmaliga bakin arkadaslar ya 2.3 kurduktan sonra ayarlarda geziniyordum cagri yonlendirme ulasilamiyorsa yonlendireye tanimadigim bi numara atamis. devre disi birak diyorum operatorunuz cagri yonlendirmeyi devre disi birakmayi desteklemiyor dedi saka gibi ya... tel kapali oldugunda elalemin adamini arayacaklar! aptalliga bakin! kendi nomu yazinca da operatorden beklenmeyen yanit diyor. of 2.3 of mms sorunum da var zaten keske yuklemeseydim...

:) o hepimizde öyle kendiliğinden aktif olan birşey değil yani operatör ile ilgili bir numara o telefonun kapalı olduğu zamanda elalemin adamını aramayacaklar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Sacmaliga bakin arkadaslar ya 2.3 kurduktan sonra ayarlarda geziniyordum cagri yonlendirme ulasilamiyorsa yonlendireye tanimadigim bi numara atamis. devre disi birak diyorum operatorunuz cagri yonlendirmeyi devre disi birakmayi desteklemiyor dedi saka gibi ya... tel kapali oldugunda elalemin adamini arayacaklar! aptalliga bakin! kendi nomu yazinca da operatorden beklenmeyen yanit diyor. of 2.3 of mms sorunum da var zaten keske yuklemeseydim...

:) o hepimizde öyle kendiliğinden aktif olan birşey değil yani operatör ile ilgili bir numara o telefonun kapalı olduğu zamanda elalemin adamını aramayacaklar :)

ah oyle mi :( tesekkurler hocam ya ben de gece gece celallendim off.

• Evet, paniğe gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.