Şimdi Ara

Çagrı Merkezi Bekleme Rekoru Kimde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün saat 22.00 gibi Avea çagrı merkezini aradım tam 28 Dakika bekledim bir yetkiliye baglanmak için. Avea reklamlarda daha kaliteli hizmet vermke için her iki dakikada bir çagrı merkezi elemanı aldıgını söylüyordu.Bu durumda her iki dakikada bir eleman degilde her Saniyede iki eleman alması lazım anlaşılan.Böyle kaliteli himet istemiyorum ben AVEA' ya

Sizin rekorunuz nedir? Daha fazla bekleyen varmıdır?

• Normalde çok bekletiyorlar, doğrudur..Aslında o saatler en yoğun saatleri..Şöyle sabah erkenden arayın daha çabuk ulaşılacaktır.

Ben platinum'mu neyim anlamadım :) Farklı bir numara verdiler.Ordan arıyorum saniyesinde telefonu açıyorlar.Eğer 20 sn'den fazla bekleyecek gibi olursam da biz sizi arayalım diyorlar.Açıkçası hem ücretsiz aramak, hemde çok beğeniyorum bu hizmetlerini..İstanbul'da falan olsam ayağına kadar geliyorlarmış..

Hani beklemek o kadar kötü ki ben çok iyi biliyorum.Eskiden bende çok bekliyordum..
  • O Numarayı alabilirmiym
  • bu rekoru avea kullanıcıları kendi aralarında kırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

Dün saat 22.00 gibi Avea çagrı merkezini aradım tam 28 Dakika bekledim bir yetkiliye baglanmak için. Avea reklamlarda daha kaliteli hizmet vermke için her iki dakikada bir çagrı merkezi elemanı aldıgını söylüyordu.Bu durumda her iki dakikada bir eleman degilde her Saniyede iki eleman alması lazım anlaşılan.Böyle kaliteli himet istemiyorum ben AVEA' ya

Sizin rekorunuz nedir? Daha fazla bekleyen varmıdır?

Merhaba,

talebinize istinaden numaranızı bizimle paylaşmanız durumunda kısa süre içerisinde sizinle irtibata geçilecektir.

Bilginize sunarız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.