Şimdi Ara

çağrı markette blue 3 ice fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce 10 tl ye almıştım. çağrı market bulgurlu şubesinde 6'lı paket 5,99 tl. diğer şubelerde var mı bilemiyorum.

• ciddimisin acayip sicak..
  • süper fiyat..

bir ara hafta sonu bende dudullu şubesinde 6,90 görmüştüm almayı unuttum markette dolaşırken..

bugün bir bakayım müsait olursam..

teşekkürler paylaşım için..
  • Blue 3 dayanma süresi nasıl, kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
    Misal mach3 bir başlığı 1 aydan daha uzun süre rahat kullanabiliyorum ... Bu blue3 lerin dayanma süresi nasıldır 3 traşla atılıyor mu ne kadar dayanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadicalDeath

Blue 3 dayanma süresi nasıl, kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
    Misal mach3 bir başlığı 1 aydan daha uzun süre rahat kullanabiliyorum ... Bu blue3 lerin dayanma süresi nasıldır 3 traşla atılıyor mu ne kadar dayanıyor ?

mach a gore zayıf ama bu fıyata 3 bıcak gıllette alınabılır
  • blue 3ile blu3 ice ne farkı var
  • blue 3 ün kayganlıştırıcı bandı turuncu renkte blue 3 ice mavi renkli ve fresh kokusu var. serinlik versin hesabı her halde. bir de sapındaki yumuşak plastik kısımlar hoş bir kokuya sahip. normal sertlikte sakal için hergün kullanılırsa 10-15 gün civarı gidebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelizard17 -- 22 Şubat 2010; 13:44:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankarada varmı bu Çağrı Marketlerde...
  • bu fiyat ne zamana kadar geçerliymiş acaba?
    ben çağrı'nın internet sitesinden insert'ine baktım. insert tarihi 21 şubat tarihinde bitmiş ve zaten o insert'te bu traş bıçağından yoktu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.