Şimdi Ara

Çağrı Market'te magnum essence 1TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100TL lik alışveriş yaptık bugün ve 4 tane alabileceğimizi söylediler. Yani sanırım 25TL lik alışverişe bir adet alınabiliyor. 100gr lık antepfıstıklı olanlardan almış bizimkiler. Kampanya günlük olabilir ve bulgurlu şubesinde geçerli, diğer şubeleri bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zummet -- 16 Nisan 2011; 11:30:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

100TL lik alışveriş yaptık bugün ve 4 tane alabileceğimizi söylediler. Yani sanırım 25TL lik alışverişe bir adet alınabiliyor. 100gr lık antepfıstıklı olanlardan almış bizimkiler. Kampanya günlük olabilir ve bulgurlu şubesinde geçerli, diğer şubeleri bilmiyorum.

daha başka indirimler de var.yarın bahar indirimi olacakmış her şubesinde.herkes baksın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan_78

quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

100TL lik alışveriş yaptık bugün ve 4 tane alabileceğimizi söylediler. Yani sanırım 25TL lik alışverişe bir adet alınabiliyor. 100gr lık antepfıstıklı olanlardan almış bizimkiler. Kampanya günlük olabilir ve bulgurlu şubesinde geçerli, diğer şubeleri bilmiyorum.

daha başka indirimler de var.yarın bahar indirimi olacakmış her şubesinde.herkes baksın bence

15-24 Nisan arası bahar indirimi diyordu gelen smslerde,
    gidip de fiyatlar konusunda bilgi verebilecek var mı?
  • Ben de dün 58TL lik alış-veriş yaptım 2 tane hakkım vardı 1 adet aldım Magnum' dan.
    Bu arada 32 li Solo Tuvalet Kağıdı 9,99TL
  • Yanliz magnum baya iyiydi. Ben daha once yememistim, 4tl falandi cunku. Bekledigimin ustunde bir tadi vardi gercekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.