Ürdün'de düzenlenen otel saldırılarında yaralanan Çağrı ve Çöl Aslanı'nın yönetmeni Mustafa Akkad öldü.
Arap televizyonları El Cezire ve El Arabiye, Akkad'ın tedavi görmekte olduğu hastanede kan kaybından öldüğünü bildirdi. Akad, İslam’ın dünyaya tanıtılmasında önemli rol oynayan 1977 yapımı Çağrı filminin yanı sıra, Batı’da ‘Çöl Aslanı’ olarak tanınan Ömer Muhtar adlı filmi de yönetmişti. Akad’ın projeleri arasında, İstanbul’un fethini anlatan dev bütçeli bir film de bulunuyordu.
Gel de şimdi yorum yap!!!!!!!!!!!
Allah gani gani rahmet eylesin. Çok üzüldüm şimdi. Yapanlara
Allah rahmet eylesin, valla çok üzüldüm, istanbulun fethinide çekmek istiyodu keşke çekebilseydi, eminim abartısız yalansız dolansız aşksız bir film çekerdi,
Allah rahmet eylesin
Üzücü bir durum
allah rahmet eylesin .çağrı flmi ile müslümanlığa faydası olmuştur.bu flimden etkilenip müslüman olanlar duydum.....
Allah rahmet eylesin
böyle bir örgüt olamaz ya , bu bence kesinlikle israil ve CIA nın bir oyunu , saçmalık , bi bakıyosun endonezya sorumlusu , yok batı asya sorumlusu......bir sürü laf , sanki dünyayı sarmış sanarsın
iyi ozaman bende izmir sorumlusu olayım da namım yürüsün ,
arada sırada bir ses kaydı ,bir konuşma .... örgüt ayakta diye dünyayı korkutuyorlar , bulardan ancak kaset yapımcısı olur
Allah rahmet eylesin. çağı ve ömer muhtar filmleri çokgüzeldi
1977 DEN BERİ DAHA İYİ BİR FİLM ÇEKEMEYENLER UTANSIN GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİ İLE NE GÜZEL OLURDU ALLAH RAHMET ETSİN
ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YATSIN.
quote:
Orjinalden alıntı: morcin
1977 DEN BERİ DAHA İYİ BİR FİLM ÇEKEMEYENLER UTANSIN GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİ İLE NE GÜZEL OLURDU ALLAH RAHMET ETSİN
Şaheserler sık tekrarlanmaz ama farklı yaratımlar olmadığı doğru. Bu konuda çok kısrlık var.
Allah rahmet eylesin
quote:
Orjinalden alıntı: was
Çağrı'nın yönetmeni Mustafa Akad öldü
Ürdün'de düzenlenen otel saldırılarında yaralanan Çağrı ve Çöl Aslanı'nın yönetmeni Mustafa Akkad öldü.
Arap televizyonları El Cezire ve El Arabiye, Akkad'ın tedavi görmekte olduğu hastanede kan kaybından öldüğünü bildirdi. Akad, İslam’ın dünyaya tanıtılmasında önemli rol oynayan 1977 yapımı Çağrı filminin yanı sıra, Batı’da ‘Çöl Aslanı’ olarak tanınan Ömer Muhtar adlı filmi de yönetmişti. Akad’ın projeleri arasında, İstanbul’un fethini anlatan dev bütçeli bir film de bulunuyordu.
Gel de şimdi yorum yap!!!!!!!!!!!
allah rahmet eylesin islamı en iyi anlatan oydu!11
Allah rahmet etsin.Cagrı gerek oyunculuk,gerek senaryo,gerek kurgu gerekse muzik yonunden en sevdigim filmlerden biridir.Cok uzuldum.
" Bindiğin dalı kesmek " diye ben buna derim işte !