Şimdi Ara

Çağdaş market

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Protex tekli katı sabun bugün 0,50 krş arkadaşlar

• Bugün derken? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: merveberrak

Protex tekli katı sabun bugün 0,50 krş arkadaşlar

saat 23 12 itibarıyla o güne ait bir fırsatı verme amacınızı anlamadım. o saatten sonra kim yararlanabilir bu fırsattan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

saat 23 12 itibarıyla o güne ait bir fırsatı verme amacınızı anlamadım. o saatten sonra kim yararlanabilir bu fırsattan

Eğer çağdaş marketi biliyorsanız kampanyanın 1gün değil en az 2-3 gün daha dewam ettiğini biliyor olmalısınız.
  • quote:

quote:

quote:

Eğer çağdaş marketi biliyorsanız kampanyanın 1gün değil en az 2-3 gün daha dewam ettiğini biliyor olmalısınız.

Bilmiyoruz çağdaş marketi. Ayrıca madem 2-3 gün sürüyor neden bugün yazıyorsunuz?
  • "Eğer çağdaş marketi biliyorsanız kampanyanın 1gün değil en az 2-3 gün daha dewam ettiğini biliyor olmalısınız."
    --
    Sanki migros, tansas, kipa falan bu cagdas market :)
  • kimseyede yaranılmıyor arkadaşlar nedir bu agresiflik bütün başlılarda benzer mesajlar, çağdaş marketi bilmiyorsanız zaten sizin ilgi alanınızada girmiyor demektir neden yanıt yazma tersleme ihtiyacı hissediyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

kimseyede yaranılmıyor arkadaşlar nedir bu agresiflik bütün başlılarda benzer mesajlar, çağdaş marketi bilmiyorsanız zaten sizin ilgi alanınızada girmiyor demektir neden yanıt yazma tersleme ihtiyacı hissediyorsunuz.

Ilgi alanimiza girer ama Izmir'de boyle bir market duymadim, derseniz o sizin cahilliginiz, ama Izmir'de Real ve Macrocenter diye market yok ama isimlerini cok duydum, bilinirlik acisindan soyledim ben.
  • Ankaradaki ender içki satın alınabilen marketlerdendir o yüzden kıymetli laf ettirmiyoruz :)
  • quote:

Ankaradaki ender içki satın alınabilen marketlerdendir o yüzden kıymetli laf ettirmiyoruz :)

Bundan sonra bende laf ettirmem o zaman :)
  • Ankara'daki en uygun fiyatlı marketlerden biri, hatta belki en iyisi.
    @merveberrak , burada önce başlıkları, sonra konu içeriklerini mümkün olduğu kadar açıklayıcı yazıyoruz.
    Başlık : Çağdaş Marketlerde Protex Katı Sabun 50Kr. , 24-25 Aralık...
    şeklinde olabilseydi en kısa şekliyle, bu kadar gereksiz uzamazdı konu.
  • çağdaş market fiyatları iyi genelde,200 gr toblerone 2.95,nestle gofretler 39 kuruş ve 2 tane battal boy pringles da 6.95 liraydı bugün.içki fiyatları da uygun.
  • Watsonlarda Lifeboy Sabun 0,50 Krş
  • quote:

kimseyede yaranılmıyor arkadaşlar nedir bu agresiflik bütün başlılarda benzer mesajlar, çağdaş marketi bilmiyorsanız zaten sizin ilgi alanınızada girmiyor demektir neden yanıt yazma tersleme ihtiyacı hissediyorsunuz.

+1
  • bilmeyenler söyleyelim madem:
    Çağdaş Ankara nın en iyi 2.marketidir.Migros,tanşaş ve kipa dan en az %10 daha ucuzdur.Meyve sebze olarak en iyisidir.Diğer ürünlerde de gimsadan sonra gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekda

bilmeyenler söyleyelim madem:
    Çağdaş Ankara nın en iyi 2.marketidir.Migros,tanşaş ve kipa dan en az %10 daha ucuzdur.Meyve sebze olarak en iyisidir.Diğer ürünlerde de gimsadan sonra gelir.

Kime göre,neye göre en iyi ikinci market?
    Bence hiç öyle ikinci olacak felan bir market değil.
    Ona gelene kadar ankara'da akyurt,şekerciler,makro,yunus v.b bir çok market var.
    Çağdaş'ın fiyatları ucuz da değil,pahalı'da değil normal.
    Sebze meyve'de aynı şekilde çok iyi felan değil,normal abartılacak bir yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

Orijinalden alıntı: pekda

bilmeyenler söyleyelim madem:

Kime göre,neye göre en iyi ikinci market?
    Bence hiç öyle ikinci olacak felan bir market değil.
    Ona gelene kadar ankara'da akyurt,şekerciler,makro,yunus v.b bir çok market var.
    Çağdaş'ın fiyatları ucuz da değil,pahalı'da değil normal.
    Sebze meyve'de aynı şekilde çok iyi felan değil,normal abartılacak bir yanı yok.

Saydığın marketler çok küçük alana kurulmuşlar(Gitiiğim kadarıyla Makro çok pahalı, Yunus küçük) .Benim gittiğim çağdaş büyük alana kurulmuş,ürün çeşitliliği olan.Sebze meyve de de istediğin ürünü ellerinle seçiyosun, eve geldiğinde çürük çarık olmuyor, tazeliğini görüyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

quote:

Bilmiyoruz çağdaş marketi. Ayrıca madem 2-3 gün sürüyor neden bugün yazıyorsunuz?

Ne zaman yazmam gerekiyordu ????
    Bunun kararını zamanını sizden mi soruyoruz bu siteye forum açarken.
    Madem bilmiyorsunuz neden bu forma girip saçma sapan şeyler yazma gereği duydunuz?
    Mutlu mu oluyorsunuz bu şekilde kabalaşarak merak ediyorum bu tür insanları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

"Eğer çağdaş marketi biliyorsanız kampanyanın 1gün değil en az 2-3 gün daha dewam ettiğini biliyor olmalısınız."
    --
    Sanki migros, tansas, kipa falan bu cagdas market :)

Ewet gayet duyulmuş bir market siz duymADINIZ SANIRIM ÖYLEYSE NEDEN YORUM YAPIYORSUNUZ Saçma sapan anlamıyorum yaa gerçekten
  • quote:

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.