Şimdi Ara

Çağdaş market (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pekda

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

Orijinalden alıntı: pekda

bilmeyenler söyleyelim madem:
    Çağdaş Ankara nın en iyi 2.marketidir.Migros,tanşaş ve kipa dan en az %10 daha ucuzdur.Meyve sebze olarak en iyisidir.Diğer ürünlerde de gimsadan sonra gelir.

Kime göre,neye göre en iyi ikinci market?
    Bence hiç öyle ikinci olacak felan bir market değil.
    Ona gelene kadar ankara'da akyurt,şekerciler,makro,yunus v.b bir çok market var.
    Çağdaş'ın fiyatları ucuz da değil,pahalı'da değil normal.
    Sebze meyve'de aynı şekilde çok iyi felan değil,normal abartılacak bir yanı yok.

Saydığın marketler çok küçük alana kurulmuşlar(Gitiiğim kadarıyla Makro çok pahalı, Yunus küçük) .Benim gittiğim çağdaş büyük alana kurulmuş,ürün çeşitliliği olan.Sebze meyve de de istediğin ürünü ellerinle seçiyosun, eve geldiğinde çürük çarık olmuyor, tazeliğini görüyosun.

İyi market marketim metrekare biriminden ölçümü ile anlaşılmaz.Market büyüklüğüne bakılsaydı kipa,real,migros v.b hipermarketler başı çekerdi zaten.
    Çağdaş bir süpermarket,benim saydıklarımda birer süpermarket ve kaldi ki bazılarının çağdaştan aşağı kalmayacak kadar büyük alana kurulmuş yerleride var.
    Meyve,sebze olayına fazla girmek istemiyorum ama şuan keçiören'de ankara'da ki bütün süpermarketlerin en az bir şubesi var hemen hemen ve ben 15 senedir manav alışverişimi keçiörendeki süpermarketlerden yapıyorum,pazara hiç gitmem.
    Şu kadar söyleyeyim,buradaki en güzel meyve,sebze bence tartışmasız şekercilerindir,ne real,ne çağdaş,ne de kipa yanına yanaşabilir bu konuda.
    Kısacası hiç bir market benim gözümde en iyi değil,şekercilerin manavı iyidir,akyurt'un kasabı iyidir,çağdaşın şarküterisi iyidir,ama hiçbiri bütün konularda iyi değil.

• Çağdaşta zaman zaman alkol kampanyaları olur. Mesela geçenlerde ata 35 lik yaş üzüm 14.50 tl idi. Şimi sanırıminirim 70lik vodkada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: merveberrak

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: merveberrak

Protex tekli katı sabun bugün 0,50 krş arkadaşlar

saat 23 12 itibarıyla o güne ait bir fırsatı verme amacınızı anlamadım. o saatten sonra kim yararlanabilir bu fırsattan

Eğer çağdaş marketi biliyorsanız kampanyanın 1gün değil en az 2-3 gün daha dewam ettiğini biliyor olmalısınız.

çağdaş ı bileyim bilmeyeyim mevzu o değil. "Protex tekli katı sabun bugün 0,50 krş arkadaşlar" demişsiniz. bundan kim ne anlar. özellikle bugün ifadesini kullanınca. isterseniz yüz kişiye soralım bakalım kaçı 2 3 gün süreceğini düşünecek kaçı sadece o güne özel sanacak

• bugün bazıları tersten kalkmış
  • yatin uyuyun ya herkes tersinden kalkmis insani konu actigina pisman ediyorsunuz hata varsa dogrusunu gosterin bi dahakine duzgun acar..
  • Gergin
    gördüm
    ahaliyi
    Sakinliğe
    DAVET
    EDİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Gergin
    gördüm
    ahaliyi
    Sakinliğe
    DAVET
    EDİYORUM.

t
    a
    m
    a
    m
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.