Şimdi Ara

Cafede server makinası için seçtiğim anakart.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ne kadar bu işin içinde olup bazı şeyleri kendimizce olur diye onay vermiş olsakta, parçaların sorunsuzluğu konusunda sıkıntı yaşamamak için fikir almak istiyorum.

Server dediğim kasa, film, mp3, klipler vs kasası. Aynı zamanda çıktılar, tarama, vs işleride bu pc'den yapılıyor. Yani oyun yüklenmeyecek, ilk etapta tanesi 2 tb olmak üzere 3 adet. 6 tb hdd daha sonrada 2 tb daha ekleyebilirim. Yani hesap alma kasasından ayrı bir makina. İnternet cafe server kasası olarak yeni toplayacağım.

Sata girişi 6 adet olsun istiyorum sizce doğru bir seçimmidir? Sıkıntısı var mıdır?

TeknoBiyotik: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 mATX Anakart (B3 Revizyon) - Anakart - PC Bileşenleri

Birde Asus'un bu modeli var.

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-p7h55-p7h55-intel-h55-soket-1156-ddr3-2200mhz(oc)sata-20-usb-20-anakart/productdetails.aspx?I_ID=57162#allImages

Cafede server makinası için seçtiğim anakart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 30 Nisan 2012; 17:27:26 >

• Sadece anakart mı alacaksınız ?
    Max. bütçe verin yardımcı olmaya çalışalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Sadece anakart mı alacaksınız ?
    Max. bütçe verin yardımcı olmaya çalışalım.

Sadece anakart değil, onboard ekran kartlı i5 işlemcili yeni sistem topluyorum. Dediğim gibi cafede server bilgisayarı olacak bu. Benim için 6 sata girişi olması kafi bu modeldeki gibi. Oyun oynanmayacak.
  • Sadece kasa için max. bütçe verin o halde , özel olarak isteklerinizi de belirterek yardımcı olmaya çalışalım inşallah.

Örnek :

Max. bütçem şu kadar
    şu kadar depolama alanı istiyorum , monitörüm var/yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Sadece kasa için max. bütçe verin o halde , özel olarak isteklerinizi de belirterek yardımcı olmaya çalışalım inşallah.

Örnek :

Max. bütçem şu kadar
    şu kadar depolama alanı istiyorum , monitörüm var/yok gibi

Anladım, aslında bütçe kısıtlamam gibi bir durumum yok. Yani seçtiğim model 250 TL civarında. Sadece kasa yenilenecek. Tabi bunun içinde aşırı pahalıya kaçmakta yersiz. Çünkü yazdığım gibi, oyun oynanmayacak. Daha çok depolama alanı, server bilgisayardan client makinalar film, mp3 vs dinleyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.