Bildirim
Cafe Crown İce Latte 16 Adet + Kavanoz Bardak Hediye 5 TL (Migros)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bütün migroslarda var mı? _____________________________ -
Sıcak içilmezmi bu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Şoknet kod: 8505153954 -
Hangi magazalarda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İyiymiş fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tadi nasil?
geçenlerde gördüm ama soğuk kahve yazıyor diye almadım normal şartlarda fiyat ve hediye gayet güzel.. _____________________________ - aykutali - -
jager ile iyi gider
_____________________________ -
ben soguk kahve seviyorumfakat kahve dunyasinin vanilyalsi daha güzel40 kurus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayatta 3 sesi severim ; Su Sesi | Para Sesi | Hatun Sesi
-
tanesi 50 kuruştan zaten tozlar 8 TL yapar.
bence gayet güzel fiyat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır. -
moneybonus kartınız varsa 20 ocak a kadar 25 tl kahve çay alımına % 20 indirim var almak isteyenler değerlendirebilir
6,95 e 16 lı latteler var bardak hediyeli bugun itina ile stok edildi_____________________________ -
Arkadaşlar sıcak içiyorum ben tavsiye ederim. Şişli migrostan aldım adetli vardı.
guzel aslinda ama erindim gidip almaya
Varsa yarın alayım! Soğuk sütle fena olmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ka BiR TeKeRLeKTiR -
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/28860082-32033-cafe-crown-latte-17-gr-16-li-paket-bardak-hediyeli
normal latte isteyenler burdan gelsin. 6,95 TL
ayrıca şöyle de bişey var
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/48031887-32033-cafe-crown-3u1-arada-24-lu-kupa-hediye
24 tanesi 9,95 TL. tanesi 0,41 krş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qbert1903 -- 19 Ocak 2016; 22:40:48 >_____________________________ BJK | 1903
-
Fırsat yanıyor.. kapaksız ve pipetsiz sadece bardağın fiyatı 3tl, pipet ve kapak olursa 6tl. _____________________________ -
Kahve ve çay soğuk mu içilir, Kapitalizim şeytani bir akla sahiptir.
Bildiğim çay soğuyunca dökülür , dökülen çayı bile içirtiyorlar.
Tıpkı geçmişte büyük baş hayvanlara yedirilen bazı tahılların , reklamlarla bize yedirdikleri gibi._____________________________ -
Soğuk kahveyi hiç sevmem ben yine sıcak içerim onu da
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam ilk defa duyuyorum :D nasıl yani biraz bahseder misiniz _____________________________
Benzer içerikler
- tıkla gelsin oyna kazan
- atasun cam fiyatları
- şok columbia orjinal mi
- saka su kampanya 70 tl
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- getir yemek indirim kodu
- amazon indirim kodu
- amazon hediye kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android