Şimdi Ara

Çadır Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
15.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaz tatili için bu sene otele para vermek yerine kamp kurmaya karar verdim. Kuşadası ya da Antalya'da bir çadır kampında kalacağım. Bu benim ilk kamp deneyimim olacak. Dolayısıyla, öncelik olarak çadır satın almak gerekiyor.

Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

2 kişi kalacağız çadırda ancak boyum 1.85. Dolayısıyla biraz geniş olmalı ki rahat yatabileyim içinde:) Gece uyurken hava girecek bir yer mutlaka olmalı.

Bütçem ortalama 100 lira civarı. Decathlon'da çadırlara baktım ancak beğendiklerim hep 150-200 lira civarında.

He bir de daha önce çadır kurma tecrübem olmadığı için kurulumun da kolay olması lazım tabii :)

Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar

• Çadır kurmak çok zor değil hocam kamptakiler yardımcı olur zaten bir kere gösterildikten sonra kendi yapabilecek hala gelirsin ama tek başına kurmaya uğraşma çünkü imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Çadır kurmak çok zor değil hocam kamptakiler yardımcı olur zaten bir kere gösterildikten sonra kendi yapabilecek hala gelirsin ama tek başına kurmaya uğraşma çünkü imkansız.

Hiç bir şey imkansız değildir bokır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çadır kurmaktan kolay ne var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava basarak yapilan çadirlar var kendiliginden kurulan ama onlar pahalidir saniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu marka - model tavsiyesi olan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Kamp Çadır önerisi
    geçen yıl açıldı
    Şemsiye tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Çadır Tavsiyesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lala23

Çadır Tavsiyesi?

bu Alman malı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

quote:

Orijinalden alıntı: lala23

Çadır Tavsiyesi?

bu Alman malı sanırım

kesinlikle

• Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt
    arkadaşım çadır kurmak çok kolay. 5 dk alır.
    her zaman 1 kişilik fazla al. yanında eşyan olacak. ağırlık olarak 200-300 gram farketmez. büyük olsun.
    yanında şişme yatak götür. mattır, uyku tulumudur filan uğraşma.
    şu iki çadırdan biri işini görür.

bu 3 kişilik, Genişlik: 210 cm En:170 cm, Yükseklik 120 cm . (210x170x120 cm)

bu da 3 kişilik ama daha karemsi.

bunlardan birini al bak keyfine.

eğer araçla gidecekseniz otomatişk kurulan çadırlar var ama fiyatları daha pahalı. birde katlanınca çanta gibi değil de yuvarlak silindir gibi duruyor..bence gerek yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

her zaman 1 kişilik fazla al. yanında eşyan olacak. ağırlık olarak 200-300 gram farketmez. büyük olsun.

eğer araçla gidecekseniz otomatişk kurulan çadırlar var ama fiyatları daha pahalı. birde katlanınca çanta gibi değil de yuvarlak silindir gibi duruyor..bence gerek yok..

Önerilerin için teşekkür ederim. Her ikisi de gayet iyi görünüyor, üstelik tavsiye olması da çok önemli idi benim için.

Peki, sizce çift kişilik şişme yatak içine sığar mı dersiniz?

ortalama bir şişme yatağın ölçüsü

Intex Çift Kişilik Tek Katlı Kamp Yatağı 152X203X22 cm

bu yüzden ilk linkteki dikdörtgen olan çadır daha mantıklı. yatağın boyunu, çadırın genişliğine verince 7 cm daha mesafe kalır. enden zaten 18 cm kalıyor.
    yatak şişince 22 cm yükseklik oluyor, bu da çadırın kubbe biçiminden dolayı tabandan yukarı doğru baskı yapıyor. aynı zamanda yatağın yüksekliği ovalimsi hal aldığından enden ve genişlikten olduğu ölçülerden 2 cm daha fazla oluyor, birde bun yatağa oturduğun zaman yatak esnediği için 2 cm daha koy yani yatağın 203 cm olan boyu, sen şişmiş ve sen oturmuş haldeyken 209 cm gibi oluyor.
    demem o ki, ortalama bir 2 kişilik şişme yatak 3 kişilik çadıra sığar ama sen en iyisi alttaki linkteki ürünü al.

GENİŞLİK: 240 CM
    DERİNLİK: 210 CM
    YÜKSEKLİK:130 CM olan aynı çadırın 4 kişilik olanını tavsiye ederim. 21 lira daha fazla ama bence değer.

not olarak: bu çadırlar öyle aman aman outdoor çadırlar değil. ciseleyen yağmurdan korur, yaz ayları için idealdir. senin de yaz tatili için çadır aradığından bunları önerdim. kullanışlıdır, ucuzdur, kısa süreli tatiller için uygundur. parasını fazlasıyla hak eder.

• quote:

quote:

Önerilerin için teşekkür ederim. Her ikisi de gayet iyi görünüyor, üstelik tavsiye olması da çok önemli idi benim için.

Peki, sizce çift kişilik şişme yatak içine sığar mı dersiniz?

arkadaşım bak bunu da buldum. fiyat daha uygun :)

en boy 210x210 ama dikkat et..

• Önerilerin için bir kez daha teşekkür ederim

Evde çift kişilik bir şişme yatak var. Ben yarın onun boyutunu bir ölçeyim. Ona göre de tavsiye etmiş olduğun çadırlar içerisinden 3 kişilik mi yoksa 4 kişilik mi daha uygun olur karşılaştırmasını yapayım. Yatak boyutunu ölçtükten sonra çadırı satın almadan önce son olarak fikrini almak için rahatsız edebilirim seni
    en güzeli tabi ki ölçüm ona göre karar vermek.
    ölçüm işlemini yatağı şişirdikten sonra yaparsan daha sağlıklı olur bence..

rica ederim her zaman..
  • Başlık sakat
  • quote:

rica ederim her zaman..

Yatağın ölçüleri

191x137x22

Sence bu önermiş olduğun Karida 4 kişilik 210x210x130 çadır yeterli olur mu ?

Genişlikten bayağı bir mesafe kalacak gibi, oraya da çantaları rahatlıkla koyabilirim diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

rica ederim her zaman..

Yatağın ölçüleri

191x137x22

Genişlikten bayağı bir mesafe kalacak gibi, oraya da çantaları rahatlıkla koyabilirim diye düşünüyorum.

oldukça yeterli olur. enden boş kalan yerlere de çanta vb. konur rahat rahat tatil yapılır.
    hayırlısı olsun.

• quote:

quote:

quote:

rica ederim her zaman..

Yatağın ölçüleri

191x137x22

oldukça yeterli olur. enden boş kalan yerlere de çanta vb. konur rahat rahat tatil yapılır.
    hayırlısı olsun.

Siparişi geçtim. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.