Şimdi Ara

CADDY--CORSA SONUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar ptesi akşamı yazdığımız corsa mı caddy mi kapışmasını dün gece gerçekleştirdik. kalkışta uzunda kısada inişte çıkışta farketmedi her türlü düplü corsamla caddyi yırttım. zaten caddynin sahibi de foruma girdiğinde yazacaktır. araçlar arasında bariz fark var. 0-100Ü 13.6SN MAX HIZI DA 166KM olan caddy ancak bizim forumda favori gösterilirdi zaten
    caddy şöyle geçer böyle geçer diyen arkadaşlarda şimdi kesin caddy nin şoförüne laf atacaklardır. ama önce bi araçların verilerine baksalar bariz farkı, iki gözü ve beyni olan hepsi görebilir
    sadece ikimiz olduğumuz için videoya çekemedik ancak daha çok yarışır videoya çekeriz. hala caddy nin geçeceği hayaline kapılan arkadaş varsa eğer ben izmirdeyim özelden mesaj atabilir, bide onun caddysini geçeriz.
    ayrıca geceye kadar foruma giremeyeceğim arkamdan atıp tutmayın

• izmir değil izmit olsaydı kesin bi denemede biz yapardık.hani düzde inişte kalkışta bi şeklide geçtin,çıkışta imkanı yok be dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

izmir değil izmit olsaydı kesin bi denemede biz yapardık.hani düzde inişte kalkışta bi şeklide geçtin,çıkışta imkanı yok be dostum
    Düüüplü Corsa GSI mıydı?
    1.4 Corsa ise gözümle görmeden inanmam
    Bahsi geçen Caddy 2.0SDI değilse tabi
    Eğer 1.9TDI veya 1.6TDI Caddy'i geçtim diyorsan ben dahil Caddy'i bilen hiç kimseyi inandıramazsın
  • Ben sasirmadim acikcasi.
    Buyuk bir fark olusturmamistir ama sanmiyorum.
  • ne caddymis ya hala inanmiyorlar corsadan tokati yediklerine
    bu caddy tmm beygir olarak daha ustun olabilorde corsadan ne kadar agir oldugunu ve sekli itibari ile ruzgara dayandigini ancak donanimhaber ahalisi anlamaz nede olsa WV dimii
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Düüüplü Corsa GSI mıydı?
    Eğer 1.9TDI veya 1.6TDI Caddy'i geçtim diyorsan ben dahil Caddy'i bilen hiç kimseyi inandıramazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Düüüplü Corsa GSI mıydı?

Alıntıları Göster
    İyide araçlar tam olarak ne? Corsa'nın 1.0'ıda var, Gsi'ıda var vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 3 - civic
    10 yıl önce açıldı
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Düüüplü Corsa GSI mıydı?

Alıntıları Göster
    caddy nin sahibi benim fark var arada hiç bulaşmayın yolda belde forumda sahaya inmemiş çok adam var kapışma nedir bilmez ama kağıt üzerindekileri bilir onlar inanamıo ADAM HAKLI BEYLER

• quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

CADDY 1.9 CORSA 1.4 ncoy benzin olay bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: baradona89

quote:

Alıntıları Göster
    Bence sonuçta şaşırılacak bir şey yok.

Sonuç da aynen beklediğim gibi olmuş.

Caddy ticari araçtır ve seri bir araç değildir. Size performanslı hissettirebilir ama durum öyle değildir.

1.4 tüplü araba böyle madara eder işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Bence sonuçta şaşırılacak bir şey yok.

Sonuç da aynen beklediğim gibi olmuş.

Caddy ticari araçtır ve seri bir araç değildir. Size performanslı hissettirebilir ama durum öyle değildir.

1.4 tüplü araba böyle madara eder işte.

Alıntıları Göster
    Nedense hiç şaşırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom`

Nedense hiç şaşırmadım.

Alıntıları Göster
    1.9 Caddy ile 1.6 atmosferikleri geçtiğini iddia eden insanlar var ki o konuya girmek bile istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

1.9 Caddy ile 1.6 atmosferikleri geçtiğini iddia eden insanlar var ki o konuya girmek bile istemiyorum.

Alıntıları Göster
    dizel arabalarda 2500 le 3000 devir arası turbo devreye giriyo ama buna güvenip insanlar etkileniyo kapışmaya çalışıyo benzinli arabalarda sürekli standardın üstü bi verim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

slm arkadaşlar ptesi akşamı yazdığımız corsa mı caddy mi kapışmasını dün gece gerçekleştirdik. kalkışta uzunda kısada inişte çıkışta farketmedi her türlü düplü corsamla caddyi yırttım. zaten caddynin sahibi de foruma girdiğinde yazacaktır. araçlar arasında bariz fark var. 0-100Ü 13.6SN MAX HIZI DA 166KM olan caddy ancak bizim forumda favori gösterilirdi zaten
    caddy şöyle geçer böyle geçer diyen arkadaşlarda şimdi kesin caddy nin şoförüne laf atacaklardır. ama önce bi araçların verilerine baksalar bariz farkı, iki gözü ve beyni olan hepsi görebilir
    sadece ikimiz olduğumuz için videoya çekemedik ancak daha çok yarışır videoya çekeriz. hala caddy nin geçeceği hayaline kapılan arkadaş varsa eğer ben izmirdeyim özelden mesaj atabilir, bide onun caddysini geçeriz.

sen nasıl olurda okunmuş üflenmiş premium marka! bir aracı hemide tüplü aracınla geçersin
    o caddy ki yeri geldiğinde ara hızlanmada Ferrari'leri bile dize getirmiştir makaslı olmasına rağmen Duvarda ters gidebilecek kadar downforce üreten F1 araçlarından bile iyi yol tutmuştur
    Tiz kellen vurula ki bir daha böyle birşey yapmayasın

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

slm arkadaşlar ptesi akşamı yazdığımız corsa mı caddy mi kapışmasını dün gece gerçekleştirdik. kalkışta uzunda kısada inişte çıkışta farketmedi her türlü düplü corsamla caddyi yırttım. zaten caddynin sahibi de foruma girdiğinde yazacaktır. araçlar arasında bariz fark var. 0-100Ü 13.6SN MAX HIZI DA 166KM olan caddy ancak bizim forumda favori gösterilirdi zaten

sen nasıl olurda okunmuş üflenmiş premium marka! bir aracı hemide tüplü aracınla geçersin
    o caddy ki yeri geldiğinde ara hızlanmada Ferrari'leri bile dize getirmiştir makaslı olmasına rağmen Duvarda ters gidebilecek kadar downforce üreten F1 araçlarından bile iyi yol tutmuştur
    Tiz kellen vurula ki bir daha böyle birşey yapmayasın
    Dizel araçlarda sanırım turbodan ötürü içeride felaket bir hızlanıyor hissi oluşuyor amma lakin ki öyle değildir, sadece içindeki insanlar gidiyor zannediyor ben de hep öyle zannediyordum ordan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

Dizel araçlarda sanırım turbodan ötürü içeride felaket bir hızlanıyor hissi oluşuyor amma lakin ki öyle değildir, sadece içindeki insanlar gidiyor zannediyor ben de hep öyle zannediyordum ordan biliyorum

Alıntıları Göster
    1.9 TDI 105hp A3 kullandım,o bile 110'luk PSA kadar yürümüyordu ne kedisi.Caddy dediğin ticari araç eni ne sonu ne...1.5ton'a yakın aerodinami yoksunu araç.Bırakın şu Transporter,Caddy işini.

• quote:

quote:

1.9SDI ise normaldir turbo yok o motorda ama 1.9TDI deme sakın hergün sürüyorum ya sende sorun vardır yada aracında.
    Performansını bildiğim bir araç sonuçta 1.4 Corsa ile geçmek çok zor
  • quote:

• quote:

quote:

quote:

1.9SDI ise normaldir turbo yok o motorda ama 1.9TDI deme sakın hergün sürüyorum ya sende sorun vardır yada aracında.
    Performansını bildiğim bir araç sonuçta 1.4 Corsa ile geçmek çok zor

TDI araba olay bende değil kapışmada nacizane bilgim olduğunu düşünüyorum kapışma şöyle oluo corsa ilk 2 saniye çok iyi atıyo öne kendini 2. vitese attığımızda fark açılmıo 3. viteste biraz daha açılıo o şekilde bir araba boyu fark oluo uzun yolda koptu gitti zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: maivesiyah

quote:

Alıntıları Göster
    maç kimlerin arasında onu yazmadan sonucu yazmışsın sakin ol biraz , corsa ile caddy nin motorları neydi yaz da konu anlam kazansın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.