Şimdi Ara

CAD programlarından yapılmış doğan ya da şahin lazım yardım edebilirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cad programlarından yapılmış 3 boyutlu doğan ya da şahin bulmam lazım internette aramama rağmen bulamadım oyun için yapan çok ama onları da nasıl bulabilirim bilmiyorum bilen biri yardım edebilir mi? (konu yanlış yerde mi bilmiyorum açıkçası yanlışsa özür dilerim şimdiden)

• blacxcorpion B kullanıcısına yanıt
    Ben çizmiştim bir tane bende olacaktı 3d max le çizildi yanlız. Programı kullanmaya başladığım ilk zamanlar bir arkadaş oyun için kullanacaktı sonra arkadaşdan bir daha haber alamadık kendisi oyun oldu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Ben çizmiştim bir tane bende olacaktı 3d max le çizildi yanlız. Programı kullanmaya başladığım ilk zamanlar bir arkadaş oyun için kullanacaktı sonra arkadaşdan bir daha haber alamadık kendisi oyun oldu sanırım

3D max olması benim için daha iyi olur elinizde varsa verebilirmisiniz
    Hocam siz bunu ne için kullanacaksınız ? elimde var ama günlerce emek harcayıp ticari amaçla yaptığım bir şeydi vatandaş sırra kadem bastı bu yüzden al kullan diyebileceğim bir şey değil maalesef ki ama gta oyunu için yama olarak yapılan low poly modeller var eğer öyle bir şey arıyorsanız biraz araştırarak nette bulabilirsiniz öte yandan size benim yaptığım modeli ancak satabilirim kusuruma bakmayın nede olsa bir emek söz konusu.
  • dediklerinizi nasıl bulabilirim resim olarak buluyorum sürekli yaptıkları program ya da uzantısı ne hiçbir fikrim yok ayrıca sizinkini resim olarak koysanız emeğinize biçtiğiniz değer ne bilemem ama bütçem çok değil açıkçası resimle fiyatı koyarsanız iyi olur ilgilenenler de olabilir hem. bütçem yeterse almayı düşünüyorum
    Yanımda şu anda alınmış renderları bulunmamakta eve geçince bakarım sadece yapılırken aldığım eski renderı olacaklıtı bir tane bulabilirsem eklerim. Önceden de sordum tekrar soruyorum siz modeli hangi maksatta kullanacaksınız ?
    Bunu bulabildim dediğim gibi ne maksatta kullanacaksanız ona göre üzerinde çalışılabilir. Fiyat konusun da bir şeyler yaparız öncelikle işinize yarar mı yaramaz mı onu bir değerlendirin

CAD programlarından yapılmış doğan ya da şahin lazım yardım edebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 3 Eylül 2014; 15:41:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • modifikasyon amaçlı kullanılacak arabanın içi var mı? oranlar birebir mi? içi varsa fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacxcorpion -- 3 Eylül 2014; 15:50:59 >
    pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.