Bildirim
CAD programlarından yapılmış doğan ya da şahin lazım yardım edebilirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben çizmiştim bir tane bende olacaktı 3d max le çizildi yanlız. Programı kullanmaya başladığım ilk zamanlar bir arkadaş oyun için kullanacaktı sonra arkadaşdan bir daha haber alamadık kendisi oyun oldu sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: cemus
Ben çizmiştim bir tane bende olacaktı 3d max le çizildi yanlız. Programı kullanmaya başladığım ilk zamanlar bir arkadaş oyun için kullanacaktı sonra arkadaşdan bir daha haber alamadık kendisi oyun oldu sanırım
3D max olması benim için daha iyi olur elinizde varsa verebilirmisiniz -
Hocam siz bunu ne için kullanacaksınız ? elimde var ama günlerce emek harcayıp ticari amaçla yaptığım bir şeydi vatandaş sırra kadem bastı bu yüzden al kullan diyebileceğim bir şey değil maalesef ki ama gta oyunu için yama olarak yapılan low poly modeller var eğer öyle bir şey arıyorsanız biraz araştırarak nette bulabilirsiniz öte yandan size benim yaptığım modeli ancak satabilirim kusuruma bakmayın nede olsa bir emek söz konusu. -
dediklerinizi nasıl bulabilirim resim olarak buluyorum sürekli yaptıkları program ya da uzantısı ne hiçbir fikrim yok ayrıca sizinkini resim olarak koysanız emeğinize biçtiğiniz değer ne bilemem ama bütçem çok değil açıkçası resimle fiyatı koyarsanız iyi olur ilgilenenler de olabilir hem. bütçem yeterse almayı düşünüyorum -
Yanımda şu anda alınmış renderları bulunmamakta eve geçince bakarım sadece yapılırken aldığım eski renderı olacaklıtı bir tane bulabilirsem eklerim. Önceden de sordum tekrar soruyorum siz modeli hangi maksatta kullanacaksınız ? -
Bunu bulabildim dediğim gibi ne maksatta kullanacaksanız ona göre üzerinde çalışılabilir. Fiyat konusun da bir şeyler yaparız öncelikle işinize yarar mı yaramaz mı onu bir değerlendirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 3 Eylül 2014; 15:41:35 > -
modifikasyon amaçlı kullanılacak arabanın içi var mı? oranlar birebir mi? içi varsa fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacxcorpion -- 3 Eylül 2014; 15:50:59 > -
pm attım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X