Şimdi Ara

CAD programları için laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, 2000-2500 TL arası sıfır veya 2. el bir laptop arıyorum. Aradığım özellikler

1) Bir 3D cad çizimi ve anten tasarım programı olan CST Studio Suite programını çalıştırabilecek. Sitesinde Intel Xeon processors öneriliyor ama halihazırda i5 işlemcili bilgisayarımda da açabiliyorum ama kasıyor, arkadaşlarımın i7 bilgisayarlarında sorunsuz çalışıyor. (Ayrıntı için:https://www.cst.com/pro...2/hardwarerecommendation )

2) İnternette hızlı dolaşıma imkan veren donanım var mı emin değilim ama böyle bir özellik olursa sevinirim. Çoğu zaman çizim yaparken veya office programlarıyla çalışırken chromeda birkaç sekme açık kalıyor o yüzden kasmalar yaşanıyor.

3) Isınma problemi olmayan veya az olan (Oyun amaçlı almıyorum).

Arkadaşlar donanım konusunda hiç bilgim yok birkaç tane önerirseniz sevinirim.

Bir de sahibinden.com dan 2.al alırsam bu fiyata daha yüksek özellikli bilgisayar alabilirim diye düşünüyorum. 2. el hakkında ne düşünüyorsunuz?

Forumlarda bu fiyat aralığında genel olarak Asus marka freedos laptoplar önerilmiş (Asus X556UQ, Asus K556UQ). Ben dell düşünüyorum ama asus daha iyi mi sizce fiyat/performans açısından. Bir de Windows yüklü olanlardan öneri yapabilir misiniz? Virüs ve güvenlik kaygılarımdan dolayı freedos pek düşünmüyorum.

• Tavsiyesi olan var mı? Fazla bütçem yok işimi gören bir laptop lazım bana
  • 2500'e kadar i5 7200U işlemcili, 8 GB RAM'li, Nvidia 940MX ekran kartlı Lenovo Ideapad 510 var, i5 7200U işlemci yeterli olursa bir inceleyin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Autocad için PC Tavsiyesi...
    geçen yıl açıldı
    Autocad için laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.