Şimdi Ara

! Çabuk Koşun Çok Korkuyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , ben bundan 3 ay önce hesaptan 3 aylık prepaid almıştım . Şimdi kafama esti bakıyım dedim hesap sürem 02/10/2012 olmuş dedim b..ku yedik ; para çektilermi acabaaa , napcam ben şimdi ? otomatik ödemeyemi alıyor bu ?

• Evet çekmiş,bankanı arayıp izinsiz çekilmiş diyip geri çekebilirsin.Ama Frozen olucak accountun.

Bu arada beyblade nedir aga yaş kaç
  • Hocam onu kardeşim izliyor. Oyüzden koydum oraya ; dikkat edersen yanda Fairy Tail var onu ben izliyorum.

Yav acaba napsam valla çok kötü duruma düştüm lanet blizzard bu otomatik ödeme nasıl kapatılıyor?
  • Para çekmişler hatta 3 aylık sürenin biri bitmiş. Hesabın hep açıkmış. İkinci 3 aylığa geçmiş. Oda kullanımda şuan. Diğer 3 aylıkda beklemede.. En azından ''Cancel Subs...'' yap ve son 35 euroyu (80 lira gibi bir para) kurtarabilirsin. Expired olanı geri alamazsın.
  • Hocam önceki 2 prepaidi biliyorum ama sonuncusu süpriz oldu , neyse Annem gelsi bir konuşıyım iptal et derse ederim , son 3 aylık kurtarılabilir yanı dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Hocam önceki 2 prepaidi biliyorum ama sonuncusu süpriz oldu , neyse Annem gelsi bir konuşıyım iptal et derse ederim , son 3 aylık kurtarılabilir yanı dimi?

Sen şimdi cancel yap account managementten. Merak etme accountun frozen olmayacak. Active olan ödeme bitene kadar accountun açık olacak. Sadece en sondaki pending yazan ödemeyi silmiş olacaksın. O para henüz bankadan alınmamış. Dediğim gibi cancel subs.. yap şuan aktif olan ödemen bitince kapanır accountun. O zaman gelincede keyfine göre ister devam edersin ister etmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 21 Temmuz 2012; 14:39:04 >
  • Cancel Game Subscription var hocam ? bu direk oyunu iptal etmiyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çoraplarım çok iyi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cancel Game Subscription var hocam ? bu direk oyunu iptal etmiyormu?

Ödeme planını iptal ediyor. Şuan zaten 3 aylık para vermişsin. Ödeme planınını iptal edince, senin ödediğin süre sona erince hesabın donacak. Bak orda yukardaki screenshotda active yazıyor. Ordaki süre bitene kadar sen ödeme planını iptal etsende accountun frozen olmaz. Çünkü zaten o parayı ödedin. Ama üstteki pending yazan ödeme planı iptal olacak. Anladın mı şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 21 Temmuz 2012; 14:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Cancel Game Subscription var hocam ? bu direk oyunu iptal etmiyormu?

Ödeme planını iptal ediyor. Şuan zaten 3 aylık para vermişsin. Ödeme planınını iptal edince, senin ödediğin süre sona erince hesabın donacak. Bak orda yukardaki screenshotda active yazıyor. Ordaki süre bitene kadar sen ödeme planını iptal etsende accountun frozen olmaz. Çünkü zaten o parayı ödedin. Ama üstteki pending yazan ödeme planı iptal olacak. Anladın mı şimdi

Böyle oldu , sanırım yanlış yaptım ? hala o pending duruyor.. Ve oyunda atıldım

• Hayır şuan oyuna girebilirsin 10. ayın 2 sine kadar. Dene bakalım. Sen ödeme planını iptal ettin. Yani süren bitince account donacak. Sonra tekrar yükleyerek devam edebilirsin. Süren dolunca oyun otomatik bir daha çekmeyecek senden. Pending gitmesi lazımdı. Reflesh falan yap bir daha bak. Olmazsa bankayla iletişime geçeceksin herhalde. Bir daha böyle bir durum olmasını istemiyorsan dediğim gibi ödemeni yap ardından hemen cancel game subs.. yap Oyun süren bitince hesabından otomatik para çekmez. Account kapanınca yine kendin girer yüklersin. Ben hep böyle yapıyorum. Bir keresinde unutmuştum 4-5 ay oyun para çekmiş ben oynamıyorken o zamandan beri direk parayı öder 2 dakka sonrada ödeme planından çıkartırım accountu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 21 Temmuz 2012; 15:07:03 >
  • Evet girdi .. Şimdi otomatikten çıktı dimi?
  • quote:

Evet girdi .. Şimdi otomatikten çıktı dimi?

Evet otomatikden çıktı. Yukarda açıkladım. Otomatiğe geçmesini istemiyorsan her ödedikden sonra cancel subs yap bundan sonra. O süre bitence otomatik para çekmez kartından. O pendingin gitmesi lazımdı. Kampanyalı falan birşeymi aldın acaba blizzarddan anual gibi. Olmazsa onun için bankayı ara
  • Bankayı arayıp nediyebilirimki.. Benim anlamadığım şimdi o pending olan 10. aydamı çekilcek şimdi ? Şuan aktıf olan 7. ayın 2 sinde çekilmiş?
  • quote:

Bankayı arayıp nediyebilirimki.. Benim anlamadığım şimdi o pending olan 10. aydamı çekilcek şimdi ? Şuan aktıf olan 7. ayın 2 sinde çekilmiş?

Evet daha yeni çekilmiş. Ekim e kadar ödenmiş şuan yani. Account managementte Expired : 02/10/2012 olarak gözüküyor. İptal olmuş olması gerekli pendingin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 21 Temmuz 2012; 15:12:14 >
  • Offf korkuğum başıma geldi , o para yı nasıl açıklıcam anneme
  • Beyler annem gördü tamam dedi , ama o pending nolcak , gene çekerlese yakarım orayıı
  • Bundan sonra otomatik çekmeyecekler ama o pending işi nolur tam emin değilim. Bir daha kredi kartıyla oyun süresi alınca cancel game subs yapmayı unutma, buda sana ders olsun
  • Parayı çekmiş Sende 10. aya kadar oynayabileceksin oyunu. Fakat bundan sonra otomadik çekmeyecek parayı
  • Yav tam kurtulmuştum şimdi bir mage'ye sardım nalet olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.