Şimdi Ara

Çabuk ATV'yi açın.(ctrla.gif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türk dizilerine laf atanlar dizi görsün. Yabancı dizi de izleriz ama Avrupa Yakası başka. 7Numara da öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calm Down -- 23 Ağustos 2010; 17:42:36 >

• Yoksa sen o musun ?
  • O kim? Sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calm Down

Şimdi de kapatın.
    Türk dizilerine laf atanlar dizi görsün. Yabancı dizi de izleriz ama Avrupa Yakası başka. 7Numara da öyle. İnci özentileri mesaj yazmasın.

iyi guzelde bunu niye beyaz yazdın.kimden saklıyorsun.
  • slm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üzgün Kaslı

slm

selam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anadoludan kop gel düz git Ankarayı geç sağdan Bursanın biraz yukarsı

• Selam
    quote:

Orijinalden alıntı: kroto

quote:

slm

selam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kroto

quote:

slm

selam

ok by
  • tum serilerini izledigim tek turk dizi Avrupa yakasiydi, hatta tum bolumleri indirdim arsiv yaptim. arada acip izlerim. kemal sunal filmleri gibi.

burhan icin ayri dizi bile yapilabilir .

burhan forever

asli yivvriimmm
  • Avrupa Yakası bence iğrenç bir dizi. Ne zaman izlesem bir kere bile gülemiyorum. Bir de her konuşmaya ve her harekete gülme efektini basmazlar mı? Bunun gibi çoğu sözde komedi dizisi böyledir. Türkiye'de çekilmiş gerçek bir komedi dizisi varsa o da AYRILSAK DA BERABERİZ'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Avrupa Yakası bence iğrenç bir dizi. Ne zaman izlesem bir kere bile gülemiyorum. Bir de her konuşmaya ve her harekete gülme efektini basmazlar mı? Bunun gibi çoğu sözde komedi dizisi böyledir. Türkiye'de çekilmiş gerçek bir komedi dizisi varsa o da AYRILSAK DA BERABERİZ'dir.

Her bölümün sonu aynı bitiyodu bu mu süper dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M.

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Avrupa Yakası bence iğrenç bir dizi. Ne zaman izlesem bir kere bile gülemiyorum. Bir de her konuşmaya ve her harekete gülme efektini basmazlar mı? Bunun gibi çoğu sözde komedi dizisi böyledir. Türkiye'de çekilmiş gerçek bir komedi dizisi varsa o da AYRILSAK DA BERABERİZ'dir.

Her bölümün sonu aynı bitiyodu bu mu süper dizi
    Evet, süper dizi budur. Bölümlerin sonu benzerdi evet, ama bir komedi dizisi için bu önemli değil. Gerçekten güldürebiliyorsa sorun yoktur. Ayrılsak da Beraberiz bunu çok iyi başarıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.